|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 14:38 Temat postu: mrówka brawooooooooo pięknie powiedziane nic dodać nic u |
|
|
hadziajka84 Ty Łobuzie! seks ogłoszenia Mogę szczerze ich polecić. Nigdy jej nie widzialam??
i jeszcze raz powtarzam- szkoda kasy na dentyste!
to jednak różnica, nie sądzisz?
Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi humor poprawilyscie....
Niebezpieczne jest wyrywanie wokół brodawek i nawet od pachami ( bo podrażnia się te strategiczne miejsca) jesli już ktos ma kompleksy i chce usuwać, to lepiej inny sposób depilacji zastosować.
czy na drugi dzien poo tabletce dopochwowej ma byc sucho czy jak wydostaja sie czastki tabletki i czuc jej won to cos jest nie tak prosze odp pozdro
a zapomniałam jeszcze dodać że nie stosunek był przerywany bo nie napisałam tego prosze odezwijcie sie
Zgadzam się ja biorę z róznymi przerwami subitraminę od bardzo długiego czasu i jestem zdrowa. anonse erotyczne unormalnić...
Polecam. co sądzicie o Salonie fryzjersko-kosmetycznym Afro w Gdyni witominie? Nawet zrobią ją jak mają dość wiszczącej i przeżywającej pacjentki wiem od położnej . ładna jest teraz cięzarna brodka, Górniak jest ładna.mi sie podobaja te z ciemna karnacja małymi noskami , długimi rzęsami i ciemnymi oczkami + ze musi miec ładne włoski , ładny makijaz i figurkę. a ty o nicku nie radzę seks ofertyv
ale teraz martwi mnie co innego... I za jakiś czas przyjdzie znów. apropos spaghetti, jak ja w domu robię makaron albo coś zakazanego to dla siebie przygotowuję mięcho albo rybkę.....niestety!!! Wyszłam pewnym krokiem z ekstra fryzurą . Pomijając nowotwory dziedziczone po ojcu czy matce, to chyba większosć chorób sprowadzamy na samych siebie sami. Mieszkałam 2 lata w Veronie, teraz już jestem w Polsce ale chętnie się podzielę wrażeniami. to w miare normalna dawka dzienna dla czlowieka kotra.
[url=http://koloniakarnarp.4um.pl/viewtopic.php?f=12&t=955]Wydaje mi się że jak trzeba by było płacić za kontrolę i tak dalej to lekarz zapisując na operację powiedziałby o tym...bo to takie trochę nie fer najpierw założyć komuś żelastwo na nogę a potem powiedzieć że ma bulić bo na to nie spojrzą...
a ile jeden zabieg laserem kosztuje?
Pierwsze trzy razy było to od 5,4 do 5,9 km/h a dzisiaj od 4 do 5,5 ale te szybsze to ostatnie 10 minut.
Większe efekty są po 2 ml, jednym trudno zaszkodzić Jestem zadowolona z efektu choć gdybym mogła ( praca mi nie pozwala) powiększyłabym jeszcze troszeczkę.
no nie wiem czy isc na ten laser ale moze lepiej sprobowac najpier pojde na konsultacje do specjalistow od bliźniowcow i zobaczymy co bedzie dalej pozdrawiam |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 14:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|