|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 17:26 Temat postu: Wszystko wykonujÄ™ zgodnie z zasadami higieny !!! |
|
|
I jak ja przy tym wszystkim mam się czuć jak kobieta??? sex anonse i jeszce duzo innych, trudno sie zdecydowac Nei wiem kiedy powinnam udać sie do ginekologa, żeby potwierdził ciąże i sprawdził czy wszystko w porządku.
Dziś mój trzeci dzień 6W.
witam, na cellulit najlepsze jest pilka gimnastyczna jak actimed http://www.actimed.pl/pilka-gimnastyczna-gymn astik-fit-ball.html super sie cwiczy, jak dziecinna zabawa a cale cialo jest w ruchy i miesnie pracuja.
cwiczymy dalej, ale bedziemy mic piekne brzuszki
To prawda masz mniemanie o sobie.
Jest ktos z oklic Salerno.
zastrzyk pod oko?
Urbański pyta czy to są Norki, Kinga odpowiada że owszem, a na to Urbański Bo Lis to to nie jest....
juz po śniadanku czekam na lunch.
Ja wysĹ‚aaĹ‚am zdjecia mojej blizny do chirurga Dr.Merle z Katowic i proponuje mi wyciecie.A ja nie chce jej wycinac ,jeszcze nic dokĹ‚adnie nie wiem musze sie umowic na konsultacje.Co sÄ…dzicie o tym specjaliscie.?czy jest dobry?Doradzcie mi cos. portal społecznościowy Sama nie wiem, jak cos to pytaj smialo
co u Ciebie? Spać moge normalnie, tylko w pierwszy dzień z popoludniowa drzemka mialam problemy, ale wieczorem juz spoko. George Baker Selection - Little Green Bag Ale muszę przyznać , że nie potrafie normalnie jeść. Juz sie gubie seks oferty
Możesz wybrać sobie zabieg na twarz Czyste Ja w Beauty Center Józefów. twój jadłospis nie może przekroczyć więcej niż 20g węglowodanów dziennie, głównie pod postacią warzyw sałatkowych lub innych warzyw. Przecie zowulacja jest zaburzona z taka prolaktyna jak ja mam i tak samo progesteron jest zbyt niski ! A one przez tos sie w nim zakoch*ja. dzięki też bym tego chciała Piaskowanie zębów nie jest zabiegiem szczególnie kosztownym. gdybym tyle kalorii zjadla w ciagu doby to bym dopiero wygladala...
musze sprobowac z tym sernikiem, sama bym go chetnie zjadla, juz sobie wydrukowalam przepisy
Właśnie jestem po wizycie we fryzjerni na Strzelców.
czy tam mi doradza fryzurke?
Nie widzę w tym żadnego problemu, w końcu dziecko też gra, pracuje więc należą mu się pieniąze.
bo gdy ten paznokieć jeszcze się wrzynał, to te zakażenie się odnawiało chyba i dlatego nie działało. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 17:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |