|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 20:30 Temat postu: Mysle, ze na takim etapie jest potrzebne wiele szczescia alb |
|
|
uwielbiam jeść teĹĽ nie raz tak miaĹ‚am ĹĽe siÄ™ najadaĹ‚am ... adwokat kraków Na moim uni wymagaja zertyfikat z Oberstufe.
Dziewczyny, ja biore gynalgin, no i ok wylecze sie bo znow mam stan zapalny ale chyba moj chlopak tez cos powinien wziac?
GDZIES W RESTEURACJI, HOTELU LUB NA LOTNISKU
A ja znam kilka Zuzek i one chcą aby do nich ciągle mówić Zuziu, nawet przedstawiają się że \jestem Zuzia\, a kobieta ma dwadzieścia parę lat jedna z drugą Śmieszne nieprawdaż?
Wycieczkomaniak - no to może następnym razem wybierzemy się do zoo w Krakowie w takim razie w sumie to do Krakowa to bym chętnie pojechała sobie połazić po mieście, tam jest tak fajnie.
wczoraj zarezerwowałam pokoje w tej willi co wam pokazywałam w Okunince nad j.
NIGDY NIE KUPOWAĆ W:
Ostatnio pofarbowaĹ‚am wĹ‚osy na sredni braz niestety wyszĹ‚y mi czarne wĹ‚osy chce jak najpredzej pozbyc sie tego koloru ale niestety nie wiem jak cghce zejsc do jasnego brazu nie niszczac ostatecznie wĹ‚osĂłw poniewaz mam juz i tak strzasznie zniszczone. seks ogłoszenia A w czwartek na 8 mam byc w izbie.
witam MaĹ‚y chodzi normalnie do ĹĽĹ‚obka ale czÄ™sto choruje, a my nie moĹĽemy brać tak czÄ™sto zwolnieĹ„ lekarskich, wiÄ™c szukam niani na czas kiedy maĹ‚y choruje w godz. Yaiya , dziÄ™ki . Oczywiscie biore to na wieczor ale rano i tak to wszystko ze mnie wypada. Wiesz co sie wtedy dzieje , rozwalaja stawy i doprowadzaja serce do stanu przedzawalowego. portal społecznościowy
a no a teraz 3 od razu hehe jeżeli któraś stosowała to proszę o opinię tak ale tylko przy ladowaniu albo starcie samolotu. Pozdrawiam wszystkich mających problemy z łokciem. daje. W czwartek ide na kontrole okaze sie czy wszystko jest OK. kolejny okres pojawil sie dopiero za 60 dni i to byl sygnal ze musze zasiegnac porady lekarza..
Ale sie tutaj rozbujalo...a juz calkiem zapomnialam, ze zalozylam ten topic!
pozdr
Dzięki za info jeśli ktoś wie
Aplikacja-zalezy od dnia-czasami rewelacja xDDD trzeba dobrze nacelowac...
Dziewczyny- wg mnie Atkins nie jest zły.Myśle,że wiele tu zależy od osoby, która stosuję akurat tą diete ,a nie inną- ale czy można powiedzieć np.że zdrowsza jest kopenhaska, kapuściana czy głodówka??
Dopiero ostatnie 2 lata od kiedy naprawdę walczę i jest już troszkę lepiej, dały mi prawdziwą radość życia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 20:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |