|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 23:43 Temat postu: Tylko dziaĹ‚aj, nie ma co biadolić, samo siÄ™ nie wyleczy, |
|
|
2.sciÄ™gno zginacza dĹ‚ugiego kciuka portal społecznościowy powiem Tobie z wĹ‚asnego doĹ›wiadczenia, ĹĽe najlepiej aby pozbyc sie tĹ‚uszczyku najlepiej cwiczyc na najmniejszym obciazeniu, jesli bedzie spore obciazenie bedÄ… sie tobie rozrastac miesnie przede wszystkim ud a wÄ…tpie czy taki efekt chciaĹ‚abys uzyskac.
zapomniałam, wysiadasz na przystanku koło szpitala na wełnowcu i to jest w klatce schodowej w bloku 10-cio piętrowym Józefowska 118
i włącz myslenie!
Całe 'wakacje' zlecą na zrzucaniu 8kg
Kazda dieta, kuracja i wszelakie dzialania musza miec swoj poczatek i koniec.
tak, tylko ze ta torba powinna byc na tyle duze zebys mogla ja sobie na glowe zalozyc,ponoc najlepsze sa te z McDonald's buhaha
Waga siÄ™ stabilizuje.
jest w Kościele zobaczy to dobrze, nie zobaczy też dobrze , a u mnie to przechodzi w jakąś obsesję.....
Dziękuję za odpowiedzi
a jak nazywal sie ten gosciu z serialu.ktory zginal na nartach??!!
MOIM ZDANIEM LEPSZA I DUZO CIEKAWSZA OD 1 CZESCI,WARTO OBEJRZEC...POLECAM NAPRAWDE!! adwokat kraków Zapraszam do Zanoff Style Studio Urody w MysĹ‚owicach.
Regine- zapomniałabym najważniejszego!! Albo tak jak z tym tuńczykiem- dzięki tobie Anakondo- bo zjadałabym po puszke dziennie do Portal feelbeauty.eu... A ja powiem w ten sposób; powodzenia anonse erotyczne
Trochę się zmartwiłam bo właśnie na takie liczyłam, nie chciałam dzioba kaczki bo to wygląda okropnie, ale w miarę duże tak. Ja, po 6 dniach przyjmowania Luteiny50 (co i tak nie przyniosło pożądanych rezultatów), dałam sobie spokój z przyjmowaniem hormonów. Wybieralam sie tez teoretycznie do lekarza, ale zawsze cos mi na przeszkodzie stanelo, jak to przy pracy i domu. Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! ps. zeby schudnac na basenie trzeba plywac bez przerwy 30min, dopiero po takim czasie zaczynamy spalac co nieco tluszczu :d takze nie ma opierdzielania sie tylko ciezka praca polecam basen dla wszystkich, poprawia samopoczucie, pracuja praktycznie wszystkie miesnie, odciaza kregolsup i mozna by tam dlugo wymieniac :d ostatnio znow zawitalem na basen po dlugiej przerwie no i sie uzaleznilem, 5 razy w tyg smigam xD Ja miałam badania na przciwciała różyczki i toksoplazmozy.
ile masz kilgramow, zeby panie ustatysfakcjonowac.
a dekolt mam zamiar zakamuflować i nałożyć jakiś dosyć gęsty i długi naszyjnik z perełek albo kryształków.
Boże kiedyś jak siedziałam na kanapie z mamą przyszedł wielki pająk.
Oferuję profesjonalne przedłużanie paznokci metodą żelową na tipsie.
Cześć Dziewczyny, |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 23:43 Temat postu: |
|
|
|
|