|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 03:39 Temat postu: Przepraszam bardzo, ale to chyba nie jest rola klientki, by |
|
|
nie ma co owijac w bawelne- faceci ktorzy maja problem- nie pzyznaja sie do tego. adwokat kraków a dziewczyny nie rozwaĹĽaĹ‚yĹ›cie 1000kcal?
Widmo tej operacji zawsze gdzieś tam nade mną wisiało, ale nigdy nie miało terminu.
Wyleczylam sie plynem do higienny intymnej z jaja- wyciag z kory debu(czerwony).
rejczel----> Oczywiscie ĹĽe sÄ…!
czesc dzieczyny zalamalam sie nei zrobilam do koncza tych cwiczen usypiam pry nich nudne sa a pozatym ost jestem tak zmeczona ze nie amm zrobilam znow tlko 1.5 serio nie bylam w stanie :/
baki 200-250
mam lekką nadwagę, problemy z zatokami, alergie. ogloszenia towarzyskie Ja mam 22 lata i od ok 4 lat nie miałam plecka na plecach
a co u was, odczuwacie jakies zmiany w ilosciach sprzedazy?????? Witam! Do mnie kiedyĹ› jeden przykozaczyĹ‚, na Ĺ›cianie siedziaĹ‚ .. Jest lato a ja chodzÄ™ w pieprzonych rÄ™kawkach przez caĹ‚y czas. Z 45-50 dni mam 31 wiec poprawa jest widoczna. adwokat kraków
No właśnie z piwka trzeba zrezygnować...ale już chyba od poniedziałku, bo mam zaproszenie na jedno małe...Wiem, wiem każda wymówka jest dobra, ale przeciez tej nadwagi nie mam bo los się uwziął prawda a co do jedzenia, to faktycznie na poczatku jak bylo kiepsko z kasa to nie wydawalam za duzo, pewnie kolo 5 funtow dziennie (na dwie osoby). Na szczotce zbiera się brud i drobinki naskórka, więc codziennie myj ją wodą z mydłem i starannie susz; Jestem wizażystką, współpracuję na stałe z chłopakiem - fotografem. Czylam kiedys w jakiejs madrej gazecie ze czlowiek w cagu roku zjada przez sen 7-8 pajakow , same sie pchaja do buzi czy do nosa ;/ masakra ja tez sie boje , kiedys przebieralam dziecko w sypialni na lozku a tu z pod poduszki wielki wlochaty pajak sobie idzie , jak odskoczylam i powatarzalam tylko O matko , O Matko.... mnie bardzo to cieszy ze względu na moja dolegliwość.. grażyna torbicka
zielona mila
SÄ… jakieĹ› krĂłtsze ?
Le Chic - Freak out
wreszcie znalazłam Patrycję z JLD z Wilickiej!!!
najwiekszym problemem dla nas bylo brak tolerancji ze strony ludzi.z czasem przyjechla do mnie siostra ktora tez zostala ze mna na stale, obecnie pracuje w fabryce butow jest bardzo zadowolona ze swoje pracy.
Ja tez podobno mam toksoplazmozę oczną tak stwierdził lekarz Natomiast okulista jest innego zdania.
ja slyszałam gdzieś ze mozna powiekszyć usta tkanką tłuszczową z pośladków-jednak nie wiem cy takie zabiegi są robione w polsce.
MĂłj naturalny kolor to ciemny blond-wrecz brÄ…z. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 03:39 Temat postu: |
|
|
|
|