Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Moim zdaniem powinnaś iść do ginekologa.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 04:17    Temat postu: Moim zdaniem powinnaĹ› iść do ginekologa. Odpowiedz z cytatem

(mysle ze spokojnie moglaby byc) jesli pompowany materac - to mysle ze za miekko. sex anonse 10. a odnosnie drugiej wypowiedzi - preciez nie wszystkie kobiety 40-50 letnie sa takie, jak opisujesz ...
Mój lekarz mówił że w szpitalu gdzie pracuje częściej spotyka się z poronieniami po odstawieniu bo nagły wzrost prolaktyny u osób z prolaktynemią powoduje gwałtowny spadek poziomu progesteronu niezbędnego do prawidłowego rozwoju ciąży.
poza tym anno6 twoje rozzalenie z powodu nieudanej operacji kieruj tylko i wylacznie do ludzi odpowiedzialnych za twoj zabieg!!!!
Co roku to samo:
Weście przestańcie...
Skierowal mnie odrazu na badanie prolaktyny.

nie mam wrastajacego paznokcia ale tez mam problem z dzikim miesem seks oferty !

prosze o odpowiedz na maila. mi sie udalo. Ile trzeba czekać, żeby ząb się uspokoił? Generalnie polecam nie lepiej to zrobic u dobrej kosmetyczki, np w Denique sex anonse
Czy mozna sie do tego przyzwyczaic? leos1992 Jeżdżę do Rudnej Małej do mojego lekarza który zajmuję się moim przypadkiem, polecam dr Sienkiela przyjmuje właśnie tam prywatnie. Jednego tez mial , ktory skacze. Czemu od razu mam być nudziarą? ...... Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na mój adres. Za każdym razem coś lekko zmienia - jestem zachwycona efektem + wszyscy mnie pytają kto mnie strzyże Nie wiem jak ten Człowiek to robi, ale KAŻDA moja znajoma, która trafiła do Niego - wychodzi zachwycona.
zaj**iscie mnie boli i jest caly czas czerwony.....
Ma pieniądze, chce coś sobie poprawić to czemu nie, nie ma w tym nic złego.
Poszukaj nowych przyjaciol, niekoniecznie Polakow.
najgorsze jest to że podpisuję kontrakt na rok i nawet gdyby mi się tam nie spodobało i chciała zmykać to nie mam za wielkich szans....
Kochanie, masz ochotÄ™ na jeszcze?
Zunie skÄ…d jesteĹ›?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 04:17    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: