|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 05:30 Temat postu: ale to juz nie moj problem. |
|
|
To dÅ‚ugoletni salon, z \tradycjami\, pracuje tam np pani Irena, która chyba pamiÄ™ta jak budowali budynek w którym salon siÄ™ znajduje seks ogłoszenia Drogie Panie, czytam wasze wypowiedzi i wyczuwam w nich strach , zwÄ…tpienie i niepewność tego co was czeka...
Przestrzegam przed snobizmem, tandetnym wykonaniem.
Mających wiedzę,doświadczenie po zabiegowe ale również potrafiących być neutralnymi w swoich wypowiedziach.
A do wycięcia mam tylko guza lub cały prawy płat, zależy co tam zobacza po otwarciu .
lat-bardzo ciekawa jestem....zawsze spotykalam sie z bulimia u mlodszych kobiet , a widze, ze niektore z was maja malenstwa
Pozdrawiam cieplutko!!!
kłada ci mazie różnego rodzaju na głowe:sama chemia!
Naprawdę zrobiły się bardzo brzydkie , a dodoatkowo było drogie 80zł..
fryzurę makijaż i paznokcie do ślubu zrobili mi rewelacyjne a i cenowo nie najgorzej
Mój sposób, to nie traktować ciaÅ‚a, jak wroga - należy siÄ™ z nim zaprzyjaźnić adwokat kraków gdyby nie byÅ‚ ksiedzem to miaÅ‚by szanse,zwiazek z takim jest odpychajÄ…cy nie daa sie ukryć i te które twierdza ze ks to jest to ,to sie mylÄ… a te które żyÅ‚y w takich ukÅ‚adach już w nich nie sÄ….Chyba siÅ‚a wyższa sprawia to że kobieta nie jest kobietÄ… z takim czÅ‚owiekiem jakim jest ks i tyle.Może byc najlepszym mężczyznÄ… pod sÅ‚oÅ„cem ale jest coÅ› co nas odrzuca i nie d asie tego opisać, to nie presja,nie sÄ…siedzi,koleżanki i koledzy, niee !
Witam wszystkich cieszÄ™ siÄ™ że Was znalazÅ‚am choć przyznam po przeczytaniu kilkunastu ostatnich stron że nie którzy nie wiedzÄ… co to znaczy mieć bliżne i sami sobie robiÄ… problem napiszÄ™ w skrócie bo nie wiem nawet czy ktoÅ› mnie wysÅ‚ucha Ja mam BLIZNĘ NA TWARZY zakrywa mi caÅ‚y policzek od oka po same usta.. Zastanwiam sie wÅ‚asnie nad krótkÄ… pianka bo tyle kasy na dÅ‚ugÄ… pianke to ho ho, poÅ‚aze jeszzce po sklepach... Pozdrowionka dziewczyny ja tez mam do zorganizowania wieczor panienski ale nie wiem od czego sie zabrac... Zdjecie RTG odcinka szyjnego kregi C portal społecznościowy
zobaczymy jak skoncze opakowanie Daj namiar z góry dzięki. chciałabym jeszcze kiedyś tam pojechać... Prosze napiszcie mi mozna nawet na e-maila suju_ania@interia.pl Magdzia2 mi z femara udało się za drugim razem http://youtu.be/23xmvXbuo-I Pozdrawiam
wczoraj zakupiłam rower ..
Kolejne diety innych rodzajów -ROZDZIELNE- węglowodan +tłuszcz albo białko+tłuszcz także są związane z eliminacją jakiejś grupy produktów.
mi tez spoznia sie.
W serialu też ładnie wygląda.
Spierd........
Hej, Mam prośbę czy mi pomóc i wypełnić ankietę?
Bardzo mi pomogły wypowiedzi kobiet ktore przezyły to co ja , jestem z was dumna i dzieki wam znajduje siłe żeby żyć dalej dla siebie a nie dla niego . |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 05:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|