|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Pon Mar 24, 2014 06:22 Temat postu: Po pierwsze - autorka miała raczej dni PŁODNE, a już na p |
|
|
wydluza nawet do 40cm kosci wiec chyba warto jezeli komus zalezy. adwokat kraków pamiętajcie również o: Byliśmy u lekarza,moje wyniki ok,męża mogłyby być lepsze,ale lekarz mówi,że z takimi też można zajść.Każą się starać i czekać,ale to staje się coraz bardziej uciążliwe No bo ile też można czekać??To niesprawiedliwe,że człowiek jak pragnie dziecka to nie ma,a takie france zachodzą i zabijają Straszne to jest...
są super..
Jestem z torunia a tu za dobrych fryzjerów to nie ma!!
Dwa lata temu też próbowałam od niej uciec - wyjechałam za granicę.
jest juz 13 lat po slubie.
to że lubię od czasu do czsu włożyć coś pastelowo- różowego mam się czuć jak kretynka lub debilek o tycim mózdzku?!!!!!!!!!!!!
Mysle ze tego nic nie zmieni .
ale nie martwcie sie przez neta nie złapiecie
Ja też biorę Lide .Mam juz drugie podejscie.Pierwsze przerwałam,poniewaz czułam sie nie teges,ale myśle,ze czesc złego samopoczucia była spowodowana mnóstwem negatywnych straszydeł pojawiających się wszedzie.
seler zetrzeć ,połączyćz pozostałymi składnikami, wymieszać
Marysia jest mdła i rzygać mi się chce jak patrzę na jej dobroć fuj.
ja ukończyłam kurs w ECK w Pruszczu Gdańskim, polecam z czystym sumieniem, bardzo wiele się nauczyłam, dużo praktyki, świetna atmosfera, do tego wspaniali instruktorzy. ogloszenia towarzyskie zgadzam sie z toba w 100%
Naprawdę tak myślę! Ale na pewno są osoby które skorzystają... Cena tez duzo lepsza wiec jestem zadowolona Zaczęłam olwać fakt że ogląda te filmy. Ale biorą pod uwagę Twoja wagę i wzrost to musisz być bardzo szczupła i te cwiczenia mogą Ci pomoc, bo zakładam ze Twoja oponka jest minimalna seks ogłoszenia
Dzień 7: Czeladzka 24, tel. jadlam przed kompem... zamierzam schudnąć..nie mam mega nadwagi-ale czuje sie xle Minie rok jak sie poznalismy i jestesmy razem... Życzę zarówno sobie jak i wszystkim innym mamom dużo siły oraz optymizmu, który w naszym stanie jest jak tlen potrzebny do oddychania. Oj Facecik, ale sie usmiałam .
Tzn jesz, bo jesteś zdenerwowana?
Ponadto otwierają letnią szkołę tańca w Zakopanym.
Co za bezsensowna kampania reklamowa
Onanizm Grzech Grzech Zły Brak wzmianki Grzech Nieszkodliwy Normalny
Jest coraz lepiej - tzn.
Cieszy mnie ,ze jest nas coraz wiecej
organizmowi od zjadania frytek i schbowych z mloda kapustka.
po slubie, dostajesz zameldowanie we wloszech a co z tym polskim, wiesz czy mozna zachowac obydwa? |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pon Mar 24, 2014 06:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|