|
Lausen Jon Jon Lausen
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 09:38 Temat postu: Dr nie kojarzy pacjentki i jej problemu po kilkunastu wizyta |
|
|
Alkoholik to pieprzony egoista bluszcz,bierze dużo a w zamian nie da nic. sex anonse Poza tym staram się nie jeść po 17, pić dużo wody, jak najwięcej się ruszać.
ze cos takiego, ale ja jezdzilam kiedys duzo i nigdy tak nie mialam
To wszystko z mojej strony, każdy myśli po swojemu tak naprawdde...
no i to niby turek ale tez nie tak do konca.
sama brałam meridię ale krótko i powiem wam że jakoś się boję bo potem waga wróciła
O ile ktoĹ› w ogĂłle zorientuje sie o co mi chodzi ....
Mam nadzieje jednak ĹĽe wszystko bedzie ok.
pracoholizm, słabość do nowinek - wstawić odpowiednio do działalności firmy - technologiczne, artystyczne, ble ble ble..) anonse erotyczne Na razie chyba wstrzymam sie z tym grzebanie i poczekam jak minie ropa
dzisiaj mój 5 dzień na L jak narazie jest ok waga powoli spada w dół wyspana jestem spałam ponad 8 godz Mam nadzieje ze nie bede wygladac jak debil [?] Proszę pisać na e-mail: Tabletki antykoncepcyjne nie powodują powiększenia piersi. cleo216 - wow, jestem pełna podziwu. ogloszenia towarzyskie
Dodatkowo w dobrym śnie może pomóc ci szklanka ciepłego mleka z miodem. Temu to tylko Państwowa Inspekcja Pracy może pomóc zejść na ziemię. AniuC - ja chodzę do Cleopatry i przeważnie do pani Moniki ale wiem że ona jest teraz na urlopie i wybieram się do jej dziewczyny teraz, tylko oni od chyba 1,5 roku już nie są na wełnowcu tylko na giszowcu, numeru nie zmieniła, jakbyś nie umiała zmaleźć to napisz to ci podam. moj kolega jest zaintersowany Niedługo 3 tydzień za mną, wiec troszkę musielibyście poczekać, oczywiście służe no i z tego wszystkiego juz 3 dzien wrzucma w siebie co popadnie-wiem ze mi to posluzy ale...kurcze przez 21 dni meczylam sie na glodowce i pozniej z niej wychodzilam a tu...gowno!za przeproszeniem. Zapraszam do kupowania produktów FM Group https://www.facebook.com/DystrybutorFirmyFmGr oupPolska
to mimo wszystko tez duzo.
a ponadto nadal mnie swedzi wszystko!!
Jogurty, mleko są bardzo dobre, ale w serku pleśniowym wapń jest skumulowany i 2-3 plasterki dziennie nie wpłyną na Twoją wagę.
ja zdecydowalam sie na kosmetyczke, sama moglabym sie pomalowac, ale to na pewno nie bedzie to samo.
To jeszcze raz Ja.
jesli chodzi o mnie to watpie zeby to bylo tylko od spania na tej rece bo dretwiala mi przez jakis czas a teraz od pol roku ani razu a napewno nieraz spalam na rece czy nodze a mimo to nie zdretwily mi a wtedy to prawie co noc.
typowo uduszony i mocno doprawiony pieprzem szpinak.
od rana sok pomidorowy , , teraz herbata czerwona, i gotuje mieszanke warzywna + kasza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 09:38 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |