|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:35 Temat postu: pogadamy jeszcze |
|
|
CaĹ‚e 'wakacje' zlecÄ… na zrzucaniu 8kg adwokat kraków SchudĹ‚a - dziÄ™ki stresowi.
No prosze czyli sa jednak dziewczyny ktore sie nie wstyza
667-309-636 (w godz od 9.00 do 18.00)
Bo co to znaczy wynik wÄ…tpliwy.
Bez sensu taka dyskusja.
dałabym tylko tym potwierdzenie, ze cos miało miejsce jednak.
Kate Bush
Ciekawe jak my, czy załapiemy się na grudzień, czy już na przyszły rok...
najpierw fryzjer kladl mi farbe w kolorze ciemny blond bo stwierdzil, ze do jasnego to nigdy nie zejde.
No to rosnÄ… nam przedszkolaki.
b) mam chlopaka od wielu lat a wiadomo co to bedzie jak kazdy bedzie gdzie indziej?
mam numer do dziewczyny w Gdansku, podam ci weczorem bo nie mam go przy sobie, ale uprzedzam ze ja po nich nie schudlam portal społecznościowy A maść bardzo pomaga
- wiÄ™cej warzyw No przygotowalam sie raz dwa i do gina. PoczytaĹ‚ma w necie coĹ› wiecej na ten temat, i faktycznie moze sie tak zdaĹĽyć przy caĹ‚kowitym wycieciu tarczycy poniewaĹĽ przytarczyce to wielkoĹ›ci grochu na ogół 4 maĹ‚e kulki ktore mogÄ… być różnie u kazdego czĹ‚owieka rozmieszczone i czasem zamias znajdować sie po bokach tarczycy to mogÄ… tkwic w miÄ…ĹĽszu w Ĺ›rodku. JeĹ›li nie chcesz lub nie moĹĽesz uczÄ™szczać na niÄ… w swojej miejscowoĹ›ci to zapisz siÄ™ gdzie indziej.Ja teĹĽ dojeĹĽdĹĽam 40 km i nie robiÄ™ z tego problemu. Fool's Garden - tam siÄ™ tĹ‚ukĹ‚o szkĹ‚o na poczÄ…tku portal społecznościowy
Ale wkurza mnie jak wlosy mi sie pusza a na czarnych bardzo to widac. Faktem jest że najprawdopodobniej osoba , która to miała pewnie nie mogła wstać z łóżka( tylko pytanie czemu). Glowa do gory! skoro mowa o grze w butelke to mysle ze wiek autorki jest do 18nastu lat Kinga wytrzymasz tylko musisz byc wytrwala. polecamwww.select.edu.pl Ponieważ jest taka stara piosenka, często ją puszczają w radiu, jak byscie cos wiedzieli to napiszcie.
Dbam o siebie chociaĹĽ przy dwĂłjce dzieci jest to trudne.
Problem z bulimią zaczął się jakieś 2 lata temu .Chciałam coś w sobie zmienić tak dla siebie .Postanowiłąm się odchudzać ,ale to nic nie dawało potem zaczęłam wymiotować .Na początku podobało mi się to jak kumpele mówiły że świetnie wyglądam ,najgorsze były pytania jak ty to zrobiłaśprzecierz nie powiem im że wymiotuję.Choroba tak mną zawładneła ,że odsówałam się od wszystkich.Odtrąciłam mojego ukochanego ,wszystko zaczęło się pieprzyć...Teraz wiem co jest dla mnie warzne ,chcę mieć w przyszłości zdrowe dzieci ,staram się jeść i nie myśleć o tym że trzeba to zwrucić .Narazie jest dobrze i mam nadzieje że będzie.
Pozdrawiam
Wiem ze jakby wrocił to znowu za kilka lat zrobi to sami , znowu powie ze sobie nie radził i tak sie stało .
Wszak te wszystkie
Zeby bylo ciekawej mieszkam obecnie w Niemczech i tutaj bede mnie ciac, co jakos nie sprawia abym czul sie super komfortowo.
no tak ale w Polsce ludzie mieszkania splacaja po 20 lat a tam domy ktore kosztuja proporcjonalnie wiecej.
Co porabiasz w Neapolu?
Profesury nie zrobi, ale ważne, że stara się coś zrobić ze swoim życiem (na miarę swoich możliwości).
biorąc pod uwage ze po tych tabletkach jest naprawde łatwiej to myśle ze nam się w końcu i tym razem uda |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |