jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:14 Temat postu: to straszne ale chyba takimi co......................wiecie |
|
|
StaÄ ich na coĹ wiÄcej i na coĹ normalnego. sex anonse ale ja mam problem z toxoplazmozÄ
oczna
Ponowne zachorowanie na toxo zdarza sie niezmiernie rzadko -np.
bo dalej mam delikatnie zaróşowionÄ
doktoresÄ
nazywana
Zatem przesĹanie tej barwy to:
ZostaĹam przewieziona na normalnÄ
salÄ no i prĂłbowaĹam siÄ podnieĹÄ.
albo Anastazja, Kornelia, Wiktoria a co do gadania Ĺźe to nie sÄ
polskie imiona to wsiakowno bo tak wĹaĹnie nazywaĹy siÄ prababcie moje i moich koleĹźanek, a dziadka mam Feliksa. anonse erotyczne Kontem oka zoaczylam jak na meblosciance siedzi GIGANT bylam sama w domu bo chlopakwyjechal na miesiac za granice.Bylo cos okolo 22 nie zastanawiajac sie ani minuty dzwonie do kolezanki aby przyszla zabic GIGANTA aleu niej tel rozladowany poplakalam sie jakdzieko bo ja sama niezabije bo sie strasznie boje,ze skoczy na mnie .Wzielam psa pod pache sarenke poszlam do lazienki po wiaderko z woda i mopa.wrocilam do pokoju i chyba z 30minut stalam z tym mopem w reku i modlilam sie o odwage aby go zabic bylam w takim szoku ze az mnie sparalizowalo.Gdyby byla wczesniejsza pora to poszlabym po sasiada ale 22 to juz nie wypada .No i po pol godzinie wzielam tego pajaka na mopa i do wiadra z woda oczywiscie pod pacha miala caly czas mojego pieska prawie spal no aledodawal mi odwagi dlatego go trzymalam .
Mam strasznie napuchniÄte nogi i rÄce !! Fakt ze moj partner gra wstepna uwaza tylko 5 minutowa, potem wstadza i ........ Zaczac z tym w czerwcu to juz raczej bedzie za pozno, chyba,ze do byle jakiej. Zapraszam was serdecznie na mojego bloga o tym jak mi sie zyje we Wloszech. takze Wszystkim Wam zycze aby Wam sie udalo,nie poddawajcie sie dzieci sa najcudowniejsza istota jaka mozna sobie ofiarowac,powodzenia !!!! seks oferty
wspieranie siÄ na rÄce przy komputerze,podczas ogladania telewizji itd.i krÄ
Ĺźenie jest nie takie.U mnie byĹ to maĹy palec lewej reki -dretwiaĹa do bĂłlu.Juz to pisalam ale wracam bo przeszĹo Tak pojechaĹ po mnie co to ja mam za wynalazek na gĹowie ze ani kupy ani d**y siÄ to nie trzyma. Witam. Jestem po dekoloryzacji u dobrego fryzjera - cena: W tamtym roku postanowiĹam, ze zrobie kurs fryzjerski i zostanÄ fryzjerkÄ
, bo po prostu to uwielbiam PoszĹam do szkoĹy select, bo poczytaĹam w internecie i duzo osĂłb ich poleca, majÄ
przystÄpne ceny i wszystko robi sie na modelach, a nie na gĹĂłwkach, ani na sobie. nikt nie jest idealny a z tego co tutaj czytam to wy dziewczyny nadajecie sie wszystkie na wybiegi albo do magazynow haha XD Dla zainteresowanych wyszukiwarka fitness:
Bo ja mam termin na grufdzien i tego boje sie najbardziej....Ale gdy przygotuje sie psychicznie bedzie mi lepiej
Nie mam siÄ w sumie do czego czepiaÄ, moĹźe jeszcze dĹuĹźszy powinien byÄ?
No fakt- po to siÄ pracuje, Ĺźeby ciutkÄ odpoczÄ
Ä, acz ja w tym roku jeszcze oddajÄ palmÄ pierwszeĹstwa starszej.
JuĹź nawet nie z powodu tego by sĹoĹce nie poparzyĹo, nie jestem w stanie pokazaÄ blizn.
Ĺeee...
do Portal feelbeauty.eu... |
|