Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

to straszne ale chyba takimi co......................wiecie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 15:14    Temat postu: to straszne ale chyba takimi co......................wiecie Odpowiedz z cytatem

Stać ich na coś więcej i na coś normalnego. sex anonse ale ja mam problem z toxoplazmozą oczna
Ponowne zachorowanie na toxo zdarza sie niezmiernie rzadko -np.
bo dalej mam delikatnie zaróżowioną
doktoresą nazywana
Zatem przesłanie tej barwy to:
Zostałam przewieziona na normalną salę no i próbowałam się podnieść.

albo Anastazja, Kornelia, Wiktoria a co do gadania że to nie są polskie imiona to wsiakowno bo tak właśnie nazywały się prababcie moje i moich koleżanek, a dziadka mam Feliksa. anonse erotyczne Kontem oka zoaczylam jak na meblosciance siedzi GIGANT bylam sama w domu bo chlopakwyjechal na miesiac za granice.Bylo cos okolo 22 nie zastanawiajac sie ani minuty dzwonie do kolezanki aby przyszla zabic GIGANTA aleu niej tel rozladowany poplakalam sie jakdzieko bo ja sama niezabije bo sie strasznie boje,ze skoczy na mnie .Wzielam psa pod pache sarenke poszlam do lazienki po wiaderko z woda i mopa.wrocilam do pokoju i chyba z 30minut stalam z tym mopem w reku i modlilam sie o odwage aby go zabic bylam w takim szoku ze az mnie sparalizowalo.Gdyby byla wczesniejsza pora to poszlabym po sasiada ale 22 to juz nie wypada .No i po pol godzinie wzielam tego pajaka na mopa i do wiadra z woda oczywiscie pod pacha miala caly czas mojego pieska prawie spal no aledodawal mi odwagi dlatego go trzymalam .

Mam strasznie napuchnięte nogi i ręce !! Fakt ze moj partner gra wstepna uwaza tylko 5 minutowa, potem wstadza i ........ Zaczac z tym w czerwcu to juz raczej bedzie za pozno, chyba,ze do byle jakiej. Zapraszam was serdecznie na mojego bloga o tym jak mi sie zyje we Wloszech. takze Wszystkim Wam zycze aby Wam sie udalo,nie poddawajcie sie dzieci sa najcudowniejsza istota jaka mozna sobie ofiarowac,powodzenia !!!! seks oferty
wspieranie się na ręce przy komputerze,podczas ogladania telewizji itd.i krążenie jest nie takie.U mnie był to mały palec lewej reki -dretwiała do bólu.Juz to pisalam ale wracam bo przeszło Tak pojechał po mnie co to ja mam za wynalazek na głowie ze ani kupy ani d**y się to nie trzyma. Witam. Jestem po dekoloryzacji u dobrego fryzjera - cena: W tamtym roku postanowiłam, ze zrobie kurs fryzjerski i zostanę fryzjerką, bo po prostu to uwielbiam Poszłam do szkoły select, bo poczytałam w internecie i duzo osób ich poleca, mają przystępne ceny i wszystko robi sie na modelach, a nie na główkach, ani na sobie. nikt nie jest idealny a z tego co tutaj czytam to wy dziewczyny nadajecie sie wszystkie na wybiegi albo do magazynow haha XD Dla zainteresowanych wyszukiwarka fitness:
Bo ja mam termin na grufdzien i tego boje sie najbardziej....Ale gdy przygotuje sie psychicznie bedzie mi lepiej
Nie mam się w sumie do czego czepiać, może jeszcze dłuższy powinien być?
No fakt- po to się pracuje, żeby ciutkę odpocząć, acz ja w tym roku jeszcze oddaję palmę pierwszeństwa starszej.
Już nawet nie z powodu tego by słońce nie poparzyło, nie jestem w stanie pokazać blizn.
Łeee...
do Portal feelbeauty.eu...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:14    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: