Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Witam!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 17:18    Temat postu: Witam! Odpowiedz z cytatem

A powiedz mi czy może orientujesz się jak wygląda I wstanie po cc tzn po ilu godzinach się wstaje..ja to się obawiam tego wyjścia po 48 h ale w sumie skoro wszyscy tak wychodzą to ja chyba też dam radę... ogloszenia towarzyskie u mnie to jest po prostu plaga. U nas jest akurat koncert Big Cyc.
Witajcie...!!
Korzystam na razie niecały tydzień, ale sprawuje się super, nawet obciążenie na razie nie jest za małe.
8:57
To nie tylko obietnice producenta, ale włosy zwyczajnie przestają wypadac po trzech dniach.
PO OPERACJI - możesz też smarować bliznę filtrem 50+, ale opaska to chyba też dobry pomysł.

A co mnie obchodzą baby, które nie mogą mieć dzieci? sex anonse Po kąpieli posyp ciało kosmetycznym talkiem:

mona007 Oczywisie pogadamy jak bedziesz miala dostep do gg i czas wolny Jak miałam 3 latka moja mama przyniosła do domu mego braciszka i wtedy strasznie się ponoć zbuntowałam. takie tematy powinne być usuwane . to dlaczego ja wyglądam jak mała piłka? seks oferty
aspirance- nie będę kłamać, nie mam czego się wstydzić. Poczekamy na dalszy rozwój, zobaczymy co z tego wyniknie, ale jakoś powoli trace i cierpliwośc i nadzieje. Mój numer GG: Armand Van Helden - MyMyMy Ja od tygodnia ma stepperek i jestem bardzo zadowolona. z tym to jest róznie czasami ból mnie budzi, czasami występuje on wyłacznie przy gwałtowniejszych, niekontrolowanych ruchach nogą, po przemęczeniu, jest kilka rodzai bóli, stały albo kilku sekundowy taki szybki atak tak zwany strzelający ból za który odpowiedzialny głownie są nerwy biegnące wzdłuż piszczela, tzw strzelający ból są wstanie zlikwidować środki przecibólowe,.. Ha - no to zjazd w zoo w Krakowie A, ja trochę nieczasowa, właśnie się w weekend dowiedziałam, że mi rodzinka planuje najazd za 2 tygodnie, do tego urodziny maluchów i za 3 tyg Natka wraca akurat w swoje imieniny Ale szczerze mówiąc już się przyzwyczaiłam, że moje życie czasem spowalnia a czasem nabiera tempa i muszę przekładać plany - jak przed momentem, coś tam właśnie musiałam odwołać, żeby załatwić coś Właśnie kombinuję, czy w następny weekend może wziąść się za większe (w końcuuu!!!!) porządki w domu (no bo kiedy?), czy jednak jak pogoda dopisze - jechać ze znajomymi pod namiot....
To i ja opowiem mojÄ… historiÄ™.
2300kcal to nie oznacza to, że jeśli zjemy 5 czekolad na dzień to nie przytyjemy.
Ciągle ze mnie wypływa coś paskudnego - to pewnie dobrze.
polega to na tym ze ona ponownie moze wstapic w zwiazek malzenski natomiast on nie.
będziemy śmiać się z naszych nerwów.Tymczasem.Miłych snów...
jest duzo prawdy w tym co piszesz, jest tez wiele wspolnego w tym i ze mna...moze nie takie tragiczne wydarzenia miały miejsce, ale ja tez nie moge sobie darować, ze tak zle wybrałam, ze tak mnie miłość zwiodła...
Witajcie
czy ktoras z was miala problemy z nadmiernym poceniem sie??
Moim zdaniem powinnaś iść do ginekologa.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:18    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: