Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ooooooooo widzÄ™, ĹĽe za Wilka siÄ™ biorÄ….

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 21:02    Temat postu: Ooooooooo widzÄ™, ĹĽe za Wilka siÄ™ biorÄ…. Odpowiedz z cytatem

Wroclawianka walczaca z nadwaga codziennie do 18 ogloszenia towarzyskie Nie wiem jak oni to zrobili ale pomimo krótszych włosów po poprawce wyszło zaj**iście. Pozdrawiam
Po 3 miesiącach i wizytach co 2 tyg dzikie mięso odpadło, a Pani stwierdziła ze jeszcze klamry nie montujemy i tak chodzę już 9 miesięcy do gabinetu a paluch boli jak bolał chociaz wygląda już znacznie lepiej niż na początku.
Bejbi jest z nim dla kasy................
jak ktoś jest bardziej doświadczony ode mnie początkującej to proszę o rady czy cały czas robić to zwykłą wodą z kranu?
pani poczeka!
Błąd ten niestety popełnia bardzo wiele osób.
Ja i moja rodzina nie używamy żadnej pasty z fluorem - tyle syfu wokoło - po co się jeszcze dodatkowo truć
PA :*
zastanawiam się czy może ich nie przefarbować albo rozjaśnić .....

ale nie wiem na jaki kolor .. adwokat kraków Pozdrawiam

Mam wlasnie taki 'babski klopot' -hmm Po tym wszystkim ... a ja wlasnie kupilam ok 0.5kg slodyczy + czekolade i bede sie opychac...a potem - wiadomo jeĹĽeli ktoĹ› ma do mnie jakieĹ› pytania.. Kto z kim dlaczego po co na co. seks ogłoszenia
PS. ) Pzdr. miałam przyklejone cieniutki rzęski, całe i mnóstwo (nie odnalazłam żadnej swojej a szukałam i dopiero po 4 tygodnia uzupełniłam gdy pojawiły sie pierwsze przerzedzenia. a tego lekarza polecil mi chlopak siostry ( studiuje medycyne) i naprawde wie mniej wiecej kto jest dobry we Wrocławiu Powiesz mi jakie są twoje odczucia. Podobno po ciazy moze sie jeszcze rozejsc.
jest zimna i wyniosla
Moja waga stoi jak zakleta ale nic to ...
zobaczymy co bedzie dalej, grunt to umieć usiąść i spokojnie porozmawiać.
Zastanówcie się dziewczyny bo to, że teraz rozgłośnione w mediach o tych środkach to niech sobbie gadają ale czy pomyslałyście o tym, że wszelkie badania prowadzone na lekach dają rzeczywisty obraz po kilkunastu latach obserwacji pacjenta.
Co polecacie na nieprzyjemne zapachy, nie chodzi mi o czystość lecz o zapach.
Chodzę regularnie na zabiegi odmładzająca oraz na oczyszczanie twarzy dermokosmetykami Environ w Extragavanzie, przystanek od metra marymont.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 21:02    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: