Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Zwiazek z muzulmaninem to ogromne ryzyko i osobiscie nigdy b

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 01:14    Temat postu: Zwiazek z muzulmaninem to ogromne ryzyko i osobiscie nigdy b Odpowiedz z cytatem

moja torbielka jest taka wielka! anonse erotyczne O gustach sie nie dyskutuje ..$...............................$
Chodzi mi o podcięcie po zimie i wymodelowanie długich włosów z grzywką
O kurcze ale mnie zaskoczyłyście.
Przypadłosć mam podobną...powiem tylko, ze u chirurga z tą sprawą byłem już 7 razy(nawet się przyzwyczaiłem Przeszkadza mi to jednak w uprawianiu sportu.
Wiem jakie to dziwne, bo cała jestem bardzo szczupła, ale tak jest naprawdę, bo widzą to nawet inni ludzie, a jak jestem w stroju to nie mogą się nadziwić, że będąc ogólnie tak szczupłą, można mieć tak gruby brzuch No i moje pytanie jest takie:
-nie musiałam nosić hijabu, ale mąż prosił mnie, abym zakrywała kolana
Ciekawe kto ukrywa sie pod nickiem Beauty w Polsce ?
najgorsze są pierwsze dni, potem już z górki sama zobaczysz, ja zaczynałam we wtorek i też nikomu nie mówilam, najlepiej gdyby nikt nie wiedział mój mąz się zorientował dopiero w sobotę, bo wczesniej udalo mi się jakoś wykręcić brakiem apetytu.

Lekarze określili, że przyczyną są koślawe kolana. sex anonse Pozdrawiam,

Moja sÄ…siadka z nad przeciwka byĹ‚a w ciÄ…zy ,ustaliliĹ›my ĹĽe jak by juĹĽ siÄ™ zaczynaĹ‚ porĂłd wystarczy ĹĽe biegnÄ… do nas a ja jÄ… zawioze do szpitala.Budzi o 2 w nocy męża i mĂłwi ĹĽe siÄ™ zesikaĹ‚a a on kurde aniuĹ› ty rodzisz!!! kobiei chyba nie wiecie na czym polega chudniecie 1015 hPa Tomasz Kot Czasem przesadzam ze Ĺ›miaĹ‚oĹ›ciÄ…. portal społecznościowy
Kwas może jest kosztowny - ale bardziej przewidywalny. po prostu kiedy sie kładę związuję włosy w kucyk na czubku głowy tylko tak lekko by i ch zbyt nie ściskać kazalam zrobic jej ciasto na pierogi kupilam jaja i make. Ania Ale on chyba nazywa się Rogowski Możesz tylko sobie pomóc. Przeszłam przez Pająka i innych i trafiłam do Jarosza a potem Pochwałowskiego i jestem zadowolona.
wczoraj po swietach ledwo dalam rade 50 minut :/ wieczorem
Tofka ja prowadziłam ciążę u dr Lenczewskiego i nie narzekam.
Nie mogłam wstać, bo od razu chciało mi się wymiotować.
Pozdrowienia dla odchudzajacych sie
im bardziej jestem wyczerpany tym trudniej przychodzi sen.
Ktora jest wyzsza?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 01:14    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: