|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 01:14 Temat postu: Zwiazek z muzulmaninem to ogromne ryzyko i osobiscie nigdy b |
|
|
moja torbielka jest taka wielka! anonse erotyczne O gustach sie nie dyskutuje ..$...............................$
Chodzi mi o podcięcie po zimie i wymodelowanie długich włosów z grzywką
O kurcze ale mnie zaskoczyłyście.
Przypadłosć mam podobną...powiem tylko, ze u chirurga z tą sprawą byłem już 7 razy(nawet się przyzwyczaiłem Przeszkadza mi to jednak w uprawianiu sportu.
Wiem jakie to dziwne, bo cała jestem bardzo szczupła, ale tak jest naprawdę, bo widzą to nawet inni ludzie, a jak jestem w stroju to nie mogą się nadziwić, że będąc ogólnie tak szczupłą, można mieć tak gruby brzuch No i moje pytanie jest takie:
-nie musiałam nosić hijabu, ale mąż prosił mnie, abym zakrywała kolana
Ciekawe kto ukrywa sie pod nickiem Beauty w Polsce ?
najgorsze są pierwsze dni, potem już z górki sama zobaczysz, ja zaczynałam we wtorek i też nikomu nie mówilam, najlepiej gdyby nikt nie wiedział mój mąz się zorientował dopiero w sobotę, bo wczesniej udalo mi się jakoś wykręcić brakiem apetytu.
Lekarze określili, że przyczyną są koślawe kolana. sex anonse Pozdrawiam,
Moja sÄ…siadka z nad przeciwka byĹ‚a w ciÄ…zy ,ustaliliĹ›my ĹĽe jak by juĹĽ siÄ™ zaczynaĹ‚ porĂłd wystarczy ĹĽe biegnÄ… do nas a ja jÄ… zawioze do szpitala.Budzi o 2 w nocy męża i mĂłwi ĹĽe siÄ™ zesikaĹ‚a a on kurde aniuĹ› ty rodzisz!!! kobiei chyba nie wiecie na czym polega chudniecie 1015 hPa Tomasz Kot Czasem przesadzam ze Ĺ›miaĹ‚oĹ›ciÄ…. portal społecznościowy
Kwas może jest kosztowny - ale bardziej przewidywalny. po prostu kiedy sie kładę związuję włosy w kucyk na czubku głowy tylko tak lekko by i ch zbyt nie ściskać kazalam zrobic jej ciasto na pierogi kupilam jaja i make. Ania Ale on chyba nazywa się Rogowski Możesz tylko sobie pomóc. Przeszłam przez Pająka i innych i trafiłam do Jarosza a potem Pochwałowskiego i jestem zadowolona.
wczoraj po swietach ledwo dalam rade 50 minut :/ wieczorem
Tofka ja prowadziłam ciążę u dr Lenczewskiego i nie narzekam.
Nie mogłam wstać, bo od razu chciało mi się wymiotować.
Pozdrowienia dla odchudzajacych sie
im bardziej jestem wyczerpany tym trudniej przychodzi sen.
Ktora jest wyzsza? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 01:14 Temat postu: |
|
|
|
|