|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 04:13 Temat postu: JEJKU JAK DOBRZE WIDZIEC SWOICH.TEZ MAM TEN SAM PROBLEM.W NO |
|
|
W ciągu kilku dni wszystko się pięknie zagoiło. anonse erotyczne Cześć jestem z Płocka i szukam kursy fryzjerskiego lub salonu fryzjerskiego w którym można by było nauczyć sie tego zawodu!!
do czego dąży ta spółka zamykając wszystko ??????????
I JESZCZE DOLACZE WYNIK MOCZU KTORY DZIS ODEBRALAM .
Pozdrawiam.
Ale dobrze kryjÄ…ce musza byc..
Moje hormony warjują jak wściekłe, od niedoczynności do nadczynności.
Rozmawialam, z diabetykiem, neurologiem ( skorzystalam z tego ze bylam na seminarium medycznym) - podczas postu organizm wytwarza jakąś substancje, która jest toksyczna- zakwsza ona ogranizm żeby niszczyć bakterie i wirusy, dzięki temu utrzymuje go przy życiu,
Szczepionki to bylo dawno i nieprawda i etyka lekarska sie odrobine jednak zmienila od tamtych czasow
Po_la, napisz na maila cool_agapi@interia.pl .
mimo to staram siÄ™ choć częściowo pokonać siebie,czyli chore myĹ›lenie o jedzeniu podczas diety,za duĹĽo czĹ‚owiek myĹ›li o jedzeniu,a szczegĂłlnie gdy ogranicza je i to nas Ĺ‚amie.. adwokat kraków A i radzÄ™ Ci nie rĂłb po zakoĹ„czeniu roku bo:
Swieta spedzam w Anglii u syna ....... wam powiem, ze facet, ktory aktycznie zostawia wlasne dzieci i sie nie interesuje nimi jest najgorszym sk**wielem. *zainteresowania-proszÄ™ mĂłwić konkretnie, nie 'sport, muzyka, film' tylko: a tu tylko 0,8 kg na minusie. ja mam dwie okropnie wielkie blizny. adwokat kraków
byl caly czarny z dyzm brzuchem. Nie musisz się martwić o mnie, wciskam tyle samo kitu ile mnie wciskają i życie toczy się dalej. Ale sprawdzone przeze mnie . Witam, Było mnostwo jedzenia tort ,ciasta ,cukierki ,lody na co zwykle się rzucam bez opamietania i jem a potem mam doła , słuchajcie zjadłam 1 plasterek tortu na mus autentycznie i troche podziubałam lodów , Znajoma mojej przyjaciółki bardzo go sobie chwali... Też się boję intubowania .
Jasne , prosze o przepisy na mazidla
Ty, skoro boisz siÄ™ pajÄ…kĂłw, to czemu nie boisz siÄ™ spider-mana?
Krzysztof Filipiuk
Przy okazji innych badań na USG wyszło, że mam dwa guzy na tarczycy.
Niestety na NFZ, nawet do głowy mi nie przyszło, żeb y pójść prywatnie.
Drugi jednak mówi, że trzeba go wyciąć bo mam dopiero 17 lat i mogę mieć później problemy z zajściem w ciąże.
Zrobić duzo i podsmażyć potem, bo takie są najlepsze!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 04:13 Temat postu: |
|
|
|
|