Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Niedawajmy wiecej d**y

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 21:08    Temat postu: Niedawajmy wiecej d**y Odpowiedz z cytatem

CarenM niech twoj chlopak sobie porobi gorace komprezy na penisa ( namocz szmatke na goroco lub recznik i niech owija wokul penisa przez jakies 15 min dzienie przez tydzien gwarantuje ci ze wszystko sie zmieni wiem bo sam tak mialem wtedy bedzie to trwalo okolo 1godziny do 2 ;] anonse erotyczne mam zapalenie i w domu mam wlasnie globułki dopochwowe gynalgin ale kiedys je brałam i byłam bardzo nie zadowolona.
Balam sie go wlozyc gleboko, bo nigdy tego nie robilam.
A mi nawet nie zrobili jeszcze usg..
Bo niestety(?) nie praca, a miłość zaprowadziła mnie aż do Włoch.
Jeden z nich był odsunięty od zarządzania zespołem w Opolu.
Zabo - wiesz, ze tego typu urzadzenia zaklocaja prace instrumentow pokladowych ?
Na razie smakuję, a w pracy patrzą na mnie jak na dziwoląga jak jadłam zupę na śniadanie.
Męczę się z dość sporą otyłością.
W firmie sami Wlosi.

Od wielu lat miałam problemy z wrastającymi paznokciami i żadne wizyty w różnego rodzaju gabinetach ani też domowe sposoby nie pomagały. sex anonse Pozdrawiam

zauwazyłam że właża duzo jesienią = chyba do ciepełka lgną... hej hej A co za różnica???? nie śpię w dzień. Ot mam nauczkę,ale wszystkich PRZESTRZEGAM sex anonse
Przyznajesz racje??? Omlety 1. ???????? Moim zdaniem są mega wypasione, jeśli chodzi o zniszczone włosy to szczególnie radia - coś niesamowitego co zrobiła z moim sianem na głowie wrzucasz cebulkę juz pokrojoną na siteczko i zalewasz wrzątkiem. zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt mailowy sallig@poczta.onet.pl
powinna wejść bez kłopotu.
zobaczyć się na pewno zobaczymy...
Ale sam wraca do zony.
Farby z drogerii zawsze wychodzÄ…!
Kacper, Viktoria i Zuzia
Czy może wiecie czy jakas połozna do domu przychodzi czy trzeba samemu jechac do nich?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 21:08    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: