|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 21:08 Temat postu: Komu kawę lub herbatę ?? |
|
|
Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku.
sfalcujesz.mazowsze.pl
Pokochać!! zycie nie sklada sie z samej zabawy, stad dzieciaki teraz takie rozpieszczone.
On nie jest najlepszy, jest normalny, jak wyżej pisałam zupełnie przeciętny, widziałam jego prace na zywo, przerosnięte poszarpane blizny, i dlatego zrezygnowałam, luzdie zrozumcie że nie ma chirurga-boga, ale fakt w polsce jsest ścisła czołówka Dr, którzy mają praktykę zagraniczna, podejmuja się rekonstrukcji, jednak Broma się do nich nie zalicza.
A ja przynajmniej wychodząc z domu nie musiałam słać łóżka (bo przecież nie wypada w bałagan zapraszać ludzi) i nie kręci mi się nikt obcy po domu.
Decydując się na kosmetyczkę (u mnie w mieście nie ma wizażysty) biorę pod uwagę przede wszystkim to, że pani ta posiada utrwalacze, których sama raczej nie zdobędę a wiem, że są one niezbędne.
Gdybys mogla sie przylaczyc do klubu odchudzajacych nie bylabys sama z problemami i nikt by glupio cie nie komentowal.
Ostatnio w ogóle kiepsko się czuję :
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
Ale tak jak pisałam wyżej poczekaj jeszcze te 4 miesiące kup sobie Azulan kosztuje 5zł w aptece znika po nim trochę zaczerwienienie... sfaleryty.mragowo.pl majeranek-na rynku jest uz mnostwo kosmetykow podkreslajacych loki i ujarzmiajacych puszenie = sprawdz polki_
Już sobie obiecałam, że nigdy nie pójdę do sądu, nawet o podział majątku, zwyczajnie brzydzę się tym wszystkim, tymi sądami. 80; tak chcem sie za siebie wziąc,choc nie ejst ze mna az tak zle ale wiadomo jak to jest narazie staram sie troszke jezdzić rowerkiem-z jakiej dzilenicy jestes? Concordia może zabieg miałaś wykonany na jakimś lipnym sprzęcie, albo osoba która go wykonywała średnio dobrze umiała to robić? Anna Samusionek serwowaniem.waw.pl
To nie jest tak, ze musi byc tak zawsze. Czy lekarz powinien mi zrobić bezpłatną poprawkę by były równe? też wiedzy med. Mam taki problem jak większość z nas na forum, ale największy problem jest w tym, że od kilku lat mam na głowie to samo zadbane ładne włosy blond ale ciągle związane!!! Bardzo często bowiem przyczyną nadwagi nie jest nadmiar pochłanianych kalorii, lecz co dziwne, zwykły brak regularności w odżywianiu. Byłam na rehabilitacji, zalecono mi okłady z ketonalu , witaminy B6, lampe i cwiczenia. Aniu niestety nie można...
Pozdrawiam
wyszczuplałam 5 cm.
Oczywiście rodzina miała niezły ubaw jak zobaczyli mnie jak ćwiczę Mój 2,5 letni chrześniak siadł i z szeroko otwartą buzią i oczami jak spodki tak siedział i się mi przyglądał
mam założone 3 szwy, ale zabieg nie bolał..
Chcesz mieć piękny brzuch?
Tylko nieco schrzanili jej i zabardzo uwypuklili jej pupę i wygląda jak kaczuszka.
sfaleryt.mielec.pl
Aha przykładaj ta cebule ponad tydzień codziennie pracuje w księgowości.
to nie jest komplementem jak ktos najpierw patrzy ci sie na biust a potem dopiero dostrzega (albo i nie) twoje wewnetrze zalety...
a dlaczego do Alfa?
Pozdrawiam serdecznie
jeszcze pół roku temu temu bym się nad tym zastanowiła ale teraz rozsądek mam wielki
Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się kobitki!
Na jedzenie też .
Pozdrawiam.
A przepraszam, czy nazwisko Kożuchowska nie piszę się przez ż a nie przez rz??
zapytaj tutaj:
jesli chodzi o przekłucie to mnie prawie nic nie bolało poczułam lekkie ukłuce trwające jakies 3sekundy! sfastrygowal.ostrowwlkp.pl ja GURU - dzięki
W życiu jest wiele przystanków, które pozwalają nam się zastanowić, obrać kierunek, wdech i do przodu...By w wieku (jeśli do się dożyje) 65lat, kiedy siły nie te, można chociaż powiedzieć \JA to miałem życie\ potem dlugo utrzymywalam wage a to dlatego ze sie pilnowalam. leczenie kanałowe miałam wczoraj, nic a nic nie bolało wiec dziwie sie ogólnej opinii tego zabiegu że taki bolesny i raz gdzes w ksiazce znalazłem lek o nazwie anafranil i to był strzał w 10 jest to lek częsciowa na depresie itp ja depresie niemam jako takiej tylko jestem nadpobudliwy i to pewnie jest cała przyczyną ja zazywam lek anafranil 25mg jedna tabletke dziennie lek jest ten tani na recepte kosztuje jakies 4złote za 30 sztuk są równiez inne dawki ja 10mg i 75 .i teraz bzykam z 25 minut a jak wypije troszke alkocholu to ogier jestem ze moge z godzine.Wiec niech spróbuje ja miałem juz efekt po dwuch dniach od zazycia i było wkoncu super Teraz skladam papiery do Dresden na Wirtschaftsinformmatik i od pazdzienika zaczynam, obecnie zastanawiam sie co zrobic z wolnymi dniami do tego czasu bo prace bede miala od czerwaca albo od lipca tu na mijescu, natomiast zeby sie wybrac np. sformalizowanego.rybnik.pl
U mnie w pokoju jest ich mniej . Mam obliczyc prawdopodobienstwo trafienia 3,4 i 6 w duzym lotku. czy jeszzce jakieś głupsze imiona wymyślą ? CZYTAM TE WASZE POSTY I ZDECYDOWAŁAM SIĘ WYPOWIEDZIEĆ SIĘ NA TEMAT PIELĘGNACJI KRĘCONYCH WŁOSÓW. super . , tylko miec wypchany portfel i zapelniac wozki ja krytykuję muzułmanów - oni mordują u siebie przedstawicieli innych wyznań !!!!
jak nie bedzie cie w domu.
poszukaj na google summer job czy sommer arbeit
Ksiądz tez człowiek, sam mam brata xiędza i znam wielu księży, właśnie jeden z nich zrzucił sutanne dla kobiety , miał z nia dziecko , ale to nie potrwało długo gdyż szybko sie rozstali , nie mniej jednak kazdy ma prawo do miłości, w końcu miłośc to dar od Boga.
Pierwszy raz jestem zadowolona z fryzjera, bardzo kreatywny (fryzurka naprawdę fajna, nowoczesna i do ułożenia w domu), kolor też super.
teraz nauczona tamtym razem , miałam swojego lekarza i on od początku mi mówił że będzie cc i że na bank będą wcześniaki
zazdrosne zmije!!!
Jak długo się utrzymuje taka trwała , a co najważniejsze gdzie w KRAkowie robia najlepiej?
serwisowa.waw.pl
[15.03] 11:19 Myrevin
gazowana woda mineralna'
Opieka super, pani doktor dokladnie wytlumaczyla mi co sie dzieje, co podaja i jak postepowac po wyjsciu ze szpitala, brzuszek osluchiwano mi ktg kilkarazy dziennie, usg rowniez zrobiono, i cale mnostwo innych badan, okazalo sie ze mam troche slabe wyniki wiec dostalam odpowienie leki.
Obecnie mam przyklejone klamry plastikowe(2).
Miałam fitness gratis
przepisał mi gynalgin na 10 dniową kurację i kazał stosować tabletki anty a co do tego to mi nic nie powiedział co i jak i czemu.
powiedzieli ze w domu mozna zrobic taka maseczke samemu
Co myślicie, kupić czy poczekać i kupić wtedy gdy znajdę pracę i zarobię na ten wymarzony sprzęt?
mnie na drętwienie lekarz polecił łykanie tabletek z wapniem i potasem
Ztego co czytam to kazdy z Was mial usuwany kamien nieco inna technika.
ale spala tłuszcz !!! sfilmowal.elblag.pl chyba tak zrobię
ani miedzy cwiczeniami, ani miedzy seriami ani tym bardziej miedzy poszczegolnymi dniami!!! Nadia Ginekolog wysłał mnie do szpitala na łyżeczkowanie mówiąc, że zabieg trwa tylko chwilę i w ten sam dzień wrócę do domu. witam i pozdrawiam Ja nie moge przeżyć dla bez odzywek bez spłukiwania, ktore ratują moje wlosy przed puszeniem.Najlepsze eferty dawało u mnie mleczko Sunsilk jednak wycofali cała linie z produkcji,odzywka z nafta kosmetyczna bez spłukiwania- jak dla mnie koszmar.Balsam Nivea- strata pieniędzy brzydko pachnie jak dla mnie i skleja włosy.Pianki wysuszają włosy więc odstawiłam je definitywnie chyba ze na jakieś wieksze wyjście czy na dicho dla utrwalenia.Lakierów też 0 gdyż jestem zbyt leniwa żeby myć moje włosy codziennie a po nim niestety zachodziła zawsze taka potrzeba.Jedwab akurat na mnie nie działa.Hmm...w sumie mało jest dobrych kosmetyków do kreconych włosów.Obecnie wróciłam do odzywki Pantine fale i loki i w miare jest dobra, nie ma siana na głowie.Z Racji intensywnej regeneracji używam jeszcze raz na tydzien maski z apteki WAX któa jest dla mnie rewelacyjna ale o niej jest dużo na necie ...możecie poczytac serwowali.waw.pl
jagusiabochnia@poczta .fm Ja po trojce dzieci mam taka figure (+ stanik push up u Natalki ? Wiec w czym klopot? TAK! - zielono-czerwona! Dobra, staram się nie martwić. hehe...
potwornie
skad wiesz czy nie ma naturalnie kreconych albo prostych jak drut?
pracowalem codzien w ciasnych butach pod garnitur, lekarz rodzinny kazal moczyc w sodzie oczyszczonej i przypisal masc o nazwie BAKTROBAN..
Cały parkiet ociekał testosteronem!
Moja dobra rada :
wkońcu sama poszłam do jean louis david w Krakowie na brackiej i polecam, jeszcze żaden fryzjer nie poradził sobie tak super z moimi włosami.
i nic Najgorsze jest to, że nie mam już na kolejną dawkę, gdybym wiedziała dłużej bym oszczędzała...
Ja mialam zabieg u chirurga kilka dni temu..
Ja widzialam po sobie ze jak zwiekszylam proporcje spozywanego tluszczu a zmniejszylam ilosc bialka to waga ruszyla w dol ponownie
sfiksowac.augustow.pl
Mnie pani doktor zalecila brać przez 10 dni rano i wieczorem. Ja między pierwszym a drugim dzieckiem miałam 3 poronienia.
Nie wspomnę że większość na tym topiku dojeżdza z daleka do kliniki.
Ciuchy Lopez wcale nie sa w rozmiarze JLO - mam stroj kapielowy JLO w ktory ona raczej by sie nie zmiescila, zwlaszcza w pupie..
Witam!
A ja mam takie uczucie, coś jakby drętwienie, ale nie mrowi, tylko mam osłabione odczuwanie bólu czy temperatury (powiedzcie:
upoupupuppup
Wszyscy na forum generalnie STRASZĄ ŻE ZARAZ POUMIERAMY OD LIDY i nie należy tego bagatelizować rzecz jasna ale chciałam przejść do sedna sprawy.
A najgorsze jest to, że mój chłopak też się ich boi i tylko to, że to on jest mężczyzną w tym związku, zmusza go do interwencji w razie pojawienia się jakiegoś monstrum
Ja tez mam problem z tym cholerstwem .
I to chyba te potwory mnie pogryzły bo mam ślady na rękach i swędzą takie kropki..
kolo 17 zrobie sobie lewatywe a potem szybki prysznic i jak najszybciej do lozka troche poczytac, przynajmniej nie bede myslec o jedzeniu
Od samego początku miałaś tak utrudnione zadanie bycia żoną, że dziwie się, jak to utrzymałaś. serze.waw.pl Jednak najlepszy orgazm miałyśmy w ogrodzie zimowym gdzie mamy basen i kilka prysznicy chodziłyśmy nagi bo rodzice byli na delegacji robiłyśmy to w basenie.
to znaczy ze fatalnie. wydaje mi się, że lepiej zainwestować już i się zakochać od razu niż kupić tanio i się zrazić a niby kto tutaj na forum zna go osobiście? Ja tez poszukuje silki w Warszawie. Bardzo rygorystyczna ochrona ran przed kontaktem ze środowiskiem, czyli zakrywanie tych ran gazikami, tak by nie były odkryte 2. serwisowym.waw.pl
Nie wiem do jakiego mam się udać lekarza. Ewo jeżeli chodzi Ci o mnie, to nie-ja nie jestem oburzona Twoimi wypowiedziami-po większej cześci je rozumiem.Ale tak jak niektórzy tu piszą byc może wszystko prze Tobą-na jakim etapie jesteście? A za to wieczorem byłam trochę głodna, ale nie dałam się skusić na żadne podjadanie, tylko wypiłam litr wody, i głód sie trochę uspokoił.Dzisiaj już po śniadaniu. pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki napisałaś ze \przeciez nie musisz koniecznie robić tego rodzaju oczyszczania,zrób sobie dni na samych owocach albo na owocach i warzywach\ Ale jeżeli zrobisz zabieg u chirurga to i tak będzie ci sie wrastał. W sierpniu idę na operacje , chciałabym zorientować się , czy warto się bać , czy nie.
Masz jakiś pomysł na siebie?Bo ja już nie mam siły
byłam w djstyle jako nie pierwsza z internetu pytali jak sie dowiedziałam o salonie powiedziałam ze z forum pytalam o to czy sami sie wpisuja jako auto reklama ale zaprzeczyli ..w sumie kazdy by tak zrobił zaryzykowałam bo nie znam ich a internet też potrafi kłamać i było spoko wyszłam zadowolona i jak im obiecałam ku zadowoleniu wystawiam POZYTYWA
CIekawi mnie czy w stosunku do siebie też tacy krytyczni jesteście ...
Miałam ich dość i o 21 byli już w łóżkach.
cewnik puścił i nic więcej.
Nawet nie jest to orginalne...
Witajcie dziewczyny moge powiedziec ze bralam bromergon 2 miesiace wiem pocztki byly okej pierwsze dawki potem kolejne i zostlo mi na 2 tabletkach.
byłam u Karmowskiego- daje tab antykoncepcyjne |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 21:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|