|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:45 Temat postu: Zapraszam chetnych. |
|
|
Goo Goo Dolls-Iris anonse erotyczne witam-od 3 tyg.ortopeda leczy mnie na zespół bolesnego barku-silny ból od barku.szyji,karku.łopatki oraz ręki i mięsni nad piersią.Od przedwczoraj drętwieje mi szyja,kark oraz palce-kciuk oraz wskazujący.Ból nie do zniesienia.ile mozna jesc ketolalu-poradzcie jakie badania przeprowadzic,bo miałam tylko rtg barku i nic nie wykazało.POZDRAWIAM witam,
Wahania do 2-3 dni.
M People
A nie obwisłe.
Hej,
Nawet gwiazdy maja na twarzy kg tapety a przeciez korzystaja z najlepszych uslug
po prostu nie dalabym rady, zreszta ja lubie szybko a intensywnie
Ja przy prostowaniu i nie duzym wydluzaniu ok 2cm nosze juz aparat prawie 6miesiecy w dniu sciagania bedzie dokladnie 6.
stronkę znalazłam,ale artykułu Zakrzewskij jakos nie mogę...Może wklej bezposredni link?
Chuda, pĹ‚aska z tyĹ‚u , pĹ‚aska z przodu. adwokat kraków jerry ropero - coracao
Hej, Olala. -ile masz lat? Aż się boję pomyślec jak długo będzie mi spadać... Ale jest ladna i zgrabna. JA PALNUJE JUTRO ZACZĄŚĆ CO MYŚLISZ O TYM ?? ogloszenia towarzyskie
A ile placilas w Swarzedzu Joanna? Wszelkie hamulce puszczają po powrocie do domu. generalnie nasze dopasowanie sexualne bylo idealne. Śpicie już ???????? Hej!! Tak praktycznie jakby go nie bylo. Zrobiłem wszystko, co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać, 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl też mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!
PomĂłzcie, proszÄ™.
hej hej!
U Ciebie jest przynajmniej doskonale zauwazalny objaw oczyszczania Nie martw sie tym ,stawy sie juz zaczely oczyszczac i dlatego Cie bola.Potem zobaczysz roznice w swoim samopoczuciu ,a ten okres dolegliwosci jest prawidlowy i tak musi byc.Wszystko co jest do naprawienia w organizmie bedzie sie odzywalo bolem,mozna miec wysypki na skorze,zawroty glowy i wiele innych objawow.Nie wiem czy pisalas jaka byla Twoja waga przed glodowka bo 5 kg to sporo ,ale to zalezy od wagi wyjsciowej i takze od samego organizmu .ja na swoim przykladzie wiem,ze z kazdym dniem waga spadala coraz wolniej.Po spadkach 1kg dziennie pozniej juz bylo 0,5 kg ,a potem 0.25dkg dziennie.Wazylam sie codziennie.
MoĹĽe?
Byłam dziś u ginekologa na badaniu cytologicznym i mam przyjść po wynik za kilka dni.
Krzyczą na mnie, piszczą, a mnie to do szału doprowadza.
on mi nosa nie zrobi na pewno.
- nie mam wzdęć
Tylko spojrzę na zieleń to juz mam motywację
Czystej. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:45 Temat postu: |
|