Forum Lausen Jon Strona G³ówna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Po 3 dniach już nie było żadnego gościa.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Czw Mar 20, 2014 04:19    Temat postu: Po 3 dniach już nie byÅ‚o żadnego goÅ›cia. Odpowiedz z cytatem

Doskonale cie rozumiem cappucino Mam ten sam problem noszę rozmiar 70E lub F zalezy jaki..., jestem szczupła i pod biustem mam bardzo mało.... sex anonse Masz całkowitą rację, jesteśmy twarde babeczki i damy radę. i jestem w 7 niebie teraz.
Oby!
Po jakimś czasie intensywnego farbowania - dodam, że były takie okresy gdzie 3 farby potrafiłam nałożyc w 2 dni, bo kolor mi się nie podobał - ściełam włosy.
A jak tam w pracy?nudy jak zwykle?
Gruba, a jak twoje efekty i samopoczucie?
Zgadzam się z wami bo ja też tak mam dodam tylko że mam jeszcze to co kobieta pragnie mieć w związku:miłość,oddanie,szacunek,wiernośc i zaufanie.
Odpowiedź na zdane pytanie wcześniej-

Namaczałem przez pół godziny palec w misce z ciepłą mydlaną wodą. seks oferty http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3303900

i zmniejszyla ilosc kostek bulionowych-waga moze zbyt wolno spadac,ale tak tez mozna Kaka ,pozdrowka;] nie przyjemny zabieg! Może Polska jest krajem tak zacofanym i do nas nie dotarÅ‚y jeszcze takie metody farbowania wÅ‚osów. Po to, zeby ta lafirynda przyszla i gwizdneÅ‚a mi go sprzed nosa! peÅ‚nych miÅ‚oÅ›ci adwokat kraków
jestem instruktorka fitness, wiem troche o dietetyce, wiem ile trzeba włozyć pracy by miec zgrabne ciało, teraz jestm 8 mc po porodzie, wróciłam do swojej wagi 54 kg juz pół roku temu a w ciazy przybyło 30, nie mam zwiotczałej skóry, jedra , gładka, ale teraz NIE CHCE MI SIĘ ĆWICZYĆ, po całym dniu przy 2 dzieci padam na twarz a wygladać lubię ładnie, te 45 to naprawdę dla mnie zbawieni. Na stronce http://www.naturala.pl/tag/104/tabletki_na_be zsennosc są po za polecanymi lekami też informacje, 2 Brothers on the 4th floor - Never alone najlepsza zabawa na wieczór panieński???? MAM DZIŚ DOBRY HUMOR Od czego to może być? No i zrobiłam to.
Bagam o odpowiedz bo z motywacja to u mnie baardzo ciężko.
Wycinanie płytki paznokcia lub całe jego zrywanie jest uznawane za błąd w medycynie.
o przepraszam, miało być, że jędrnienie skór po 2 tygodniach, nie po miesiącu
Zamiast czekolady dziennie zjadałam tylko kostkę, bo cukru nie można całkowicie wykluczyć od razu.
Może jedno i drugie?
Doradźcie mi - jaki szampon i odżywkę powinnam stosować i jak podciąć sobie włosy (nie chcę ścianać z dlugości), aby lepiej wyglądały?
nie sposób oglądać go przez 5 min.
Moim zdaniem Mucha jest przeciętna ( nie chcę napisać, że brzydka).
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Czw Mar 20, 2014 04:19    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Lausen Jon  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!