jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 05:55 Temat postu: Po 5 dniach pobyt w ubikacji trwa ok 40 sec z podtarciem pup |
|
|
Lat mam 14 juĹĽ dzis portal społecznościowy ulala lala lala lala Sunny Daisy napewno Ci siÄ™ uda
jest tam kto??
Eh mam to samo !
Zastanawiam sie jak jest z praca we Wloszech...Czy latwo dostac prace biurowa bez doswiadczenia?
ale z drugiej strony okres mialam regularny od 2 lat.
Po drugie mam skoki nastroju - albo śmieję się ze wszystkiego, albo snuję się ze skwaszoną miną.
no to zaczynamy ja dzisiaj tylko owoce i warzywa. anonse erotyczne Ja dziś poszłam rano na spacer i w drodze zrobiło mi się słabo, rozbolała mnie głowa i aż mi światło migało przed oczami.
odpowiedziałam, że na Mszę dla mlodzieży, a On zaczął się śmiać i mówi, jak dla młodzieży to po co ty idziesz -hihihihi!!!! - ja próbowałem, to była jedna z metod = przy pomocy siły umysłu i odpowiednich myśli wyzbyć się takiego postrzegania własnego ciała, bo przecież nie ono jest najważniesze ... Dziewczyny- muszę sie z wami pożegnać na 2 tygodnie Chodzi o to, że lekarz zna dokładne wyniki badań i inne informacje z wywiadu, a każdy organizm jest inny, a z lekami tego typu nie można nic sobie robić na własną rękę. Wyjechać zagranicę? ogloszenia towarzyskie
Ja wtedy mam wizyte konrolką, wiec sie wszystkie we trzy spikniemy, bo Olivia to samo Wszystkie trzy nawiedzimy Borowską we wtorek 11 czerwca ja studiuje w hamburgu. Piszcie dziewczyny jak tam u Was??? chyba też nie jestem na czasie Mianowicie nie boję się pająków jak żyją, luzik Co innego jak zobaczę takie zwłoki, najgorzej z podkulonymi nogami albo jakimiś wgnieceniami na odwłoku, najlepiej jeszcze jak noga jest obok ;( wtedy to mam dreszcze, słabo mi, ryczę, panikuję i skaczę jak opętana! to byla 1 w nocy wiec sąsiedzi tez mieli pobudke jak zaczelam krzyczec;D moj pies zamiast sie na niego rzucic to sobie patrzyl jak ten pajak do niego idzie;D a ja niewiele myslac zabilam go kapciem;D mowie wam cyrki, potem 2 godziny nie spalam przeszukujac kazdy kąt w mieszkaniu... Tel.
Cwiczenia i Ĺ‚ykany ketonal juz nie pomagajÄ… {beksa]
Po czym kupiłam w aptece Rivanol w płynie + maść Kato Tribiotic i po kilku dniach zaczeło się poprawiać, póxniejszym efektem zaczął normalnie chodzić a miał dosyć wybulwiało-zaropiały paluch.
- Myj szamponem do pielęgnacji fal i loków Nivea
Niestety troszkę podjadałam...
Miałam zajęcia z Panią Beatą Berendowicz i Panem Sławkiem Kublinem.
A jak wygladala wizyta opowiem wieczorem.
ona przeciez nawet 50 nie wazy
MOZE BUTELKE COLI-----nieeeeee ........finka
dziwne, co?? |
|