Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nie wiem czy ma sens to co napisze ale moze w czyms Ci pomoz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 09:29    Temat postu: Nie wiem czy ma sens to co napisze ale moze w czyms Ci pomoz Odpowiedz z cytatem

NAJBARDZIEJ ZAWSZE DENERWOWAŁO MNIE TO, ŻE SIĘ STRASZNIE PUSZYŁY I NIE BYŁO WCALE WIDAĆ PIĘKNIE SKRĘCONYCH LOKÓW TYLKO JEDEN WIELKI PUCH. sex anonse i ma niesamowicie sexowana figure!!! Nipponio, Sforo:
pod tym wzgledem.
Zaczełam ćwiczyć.
Mam ten sam problem i boje się najgorszego,słyszałem że może to byś Stwardnienie Rozsiane...
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=316 0
- nie mam wzdęć

malaka seks oferty Na sniadanko zjadlam jajecznice na masle+mala salatke z salat mieszanych z zoltym serem +3pomidorki koktajlowe+lyzka nierafinowanego oleju rzepakowego,do tego szkanka wody i 2 kubki zielonej herbaty.

hej kobitki poprosiła o jakąś miednicę, bo czuje, Ĺźe zwymiotuje a pielegniarka jej taka małą nereczkę podstawiła. jak moĹźesz być z człowiekiem, ktĂłry skazuje Cię na takie Ĺźycie? Odkąd Tomek łamał umowe o zatrudnieniu ze stacją TVN pokazując sie w konkurencyjnych mediach (w tym rozbierane sesje w gejowskim miesięczniku kulinarnym Od kuchni) zarząd ITI zaczął sie liczyć z mozliwoscią jego wyrzucenia. Były czas gdy miałam 60 cm, ale rozbudowałam mięśnie brzucha. portal społecznościowy
ginekolog stwierdził u mnie grzybicę i stan zapalny (tak, wiem, super :/, najprawdopodobniej z powodu długiego leczenia antybiotykami) i przepisał m.in Gynalgin. Z radością wracam do odnalezionego Pana Andrzeja! no nieważne, i się wydało.... mam wypadanie krążka i czesto boli mnie krzyz. prawo przyciagania? i jeszcze dodam ze to jest taki dance Dlatego proszę o radę.
dziś 2 dzień a już czuje niektóre mięśnie, ogólnie to troszkę szok dla moich mięśni brzucha ale chce wyrzeźbić brzuch i zgubić oponkę ;P
macie gdzies zdjęcia z tego show?????????????
i powiedzial, ze te badania, o ktorych piszecie nie sa zbyt dobre, i ich mi nie poleca.
daj spokĂłj...
tzn blizna ma 11 cm długosci wiec 3 cm juz intensywnie smaruje i masuje a reszte tylko nakladam dermatix na noc i rano (chce zobaczyc jakie beda efekty mam male zagłebienie a wiele osob pisze ze nie powinno sie masowac bo moze sie blizna rozejsc jak sie za szybko zacznie masowac(operacje mialam 4 kwietnia) i wcierac!
jesli mozesz to wyjasnij bardzo plisss
W następnym tygodniu praca będzie kompletna.
A w swojej kawalerce jest zawsze lepiej i \intymniej\.
Ponczoszanka, pisz jak ci idzie, bo jestem ciekawa SzczegĂłlnie efektĂłw
do Kasiuuuki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:29    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: