|
Lausen Jon Jon Lausen
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:29 Temat postu: Nie wiem czy ma sens to co napisze ale moze w czyms Ci pomoz |
|
|
NAJBARDZIEJ ZAWSZE DENERWOWAĹO MNIE TO, ĹťE SIÄ STRASZNIE PUSZYĹY I NIE BYĹO WCALE WIDAÄ PIÄKNIE SKRÄCONYCH LOKĂW TYLKO JEDEN WIELKI PUCH. sex anonse i ma niesamowicie sexowana figure!!! Nipponio, Sforo:
pod tym wzgledem.
ZaczeĹam ÄwiczyÄ.
Mam ten sam problem i boje siÄ najgorszego,sĹyszaĹem Ĺźe moĹźe to byĹ Stwardnienie Rozsiane...
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=316 0
- nie mam wzdÄÄ
malaka seks oferty Na sniadanko zjadlam jajecznice na masle+mala salatke z salat mieszanych z zoltym serem +3pomidorki koktajlowe+lyzka nierafinowanego oleju rzepakowego,do tego szkanka wody i 2 kubki zielonej herbaty.
hej kobitki poprosiĹa o jakÄ
Ĺ miednicÄ, bo czuje, Ĺźe zwymiotuje a pielegniarka jej taka maĹÄ
nereczkÄ podstawiĹa. jak moĹźesz byÄ z czĹowiekiem, ktĂłry skazuje CiÄ na takie Ĺźycie? OdkÄ
d Tomek ĹamaĹ umowe o zatrudnieniu ze stacjÄ
TVN pokazujÄ
c sie w konkurencyjnych mediach (w tym rozbierane sesje w gejowskim miesiÄczniku kulinarnym Od kuchni) zarzÄ
d ITI zaczÄ
Ĺ sie liczyÄ z mozliwosciÄ
jego wyrzucenia. ByĹy czas gdy miaĹam 60 cm, ale rozbudowaĹam miÄĹnie brzucha. portal społecznościowy
ginekolog stwierdziĹ u mnie grzybicÄ i stan zapalny (tak, wiem, super :/, najprawdopodobniej z powodu dĹugiego leczenia antybiotykami) i przepisaĹ m.in Gynalgin. Z radoĹciÄ
wracam do odnalezionego Pana Andrzeja! no niewaĹźne, i siÄ wydaĹo.... mam wypadanie krÄ
Ĺźka i czesto boli mnie krzyz. prawo przyciagania? i jeszcze dodam ze to jest taki dance Dlatego proszÄ o radÄ.
dziĹ 2 dzieĹ a juĹź czuje niektĂłre miÄĹnie, ogĂłlnie to troszkÄ szok dla moich miÄĹni brzucha ale chce wyrzeĹşbiÄ brzuch i zgubiÄ oponkÄ ;P
macie gdzies zdjÄcia z tego show?????????????
i powiedzial, ze te badania, o ktorych piszecie nie sa zbyt dobre, i ich mi nie poleca.
daj spokĂłj...
tzn blizna ma 11 cm dĹugosci wiec 3 cm juz intensywnie smaruje i masuje a reszte tylko nakladam dermatix na noc i rano (chce zobaczyc jakie beda efekty mam male zagĹebienie a wiele osob pisze ze nie powinno sie masowac bo moze sie blizna rozejsc jak sie za szybko zacznie masowac(operacje mialam 4 kwietnia) i wcierac!
jesli mozesz to wyjasnij bardzo plisss
W nastÄpnym tygodniu praca bÄdzie kompletna.
A w swojej kawalerce jest zawsze lepiej i \intymniej\.
Ponczoszanka, pisz jak ci idzie, bo jestem ciekawa SzczegĂłlnie efektĂłw
do Kasiuuuki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:29 Temat postu: |
|
|
|