|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 19:08 Temat postu: ciÄ…ĹĽa, menopauza, i inne zaburzenia hormonalne. |
|
|
Nadzieja czuję się w miare dobrze, rano mnie mdli i szybko muszę coś zjeśc, mam upławy na szczęście białe, ale zawsze sprawdzam czy to nie plamienia, sutki trochę bolą, zmęczona jestem, poza tym nic się nie dzieje. ogloszenia towarzyskie Ponieważ wtedy jeszcze nie było USG dopochwowego, a lekarze chyba jeszcze mniej wiedzieli niż teraz, byłam diagnozowana dosłownie na wszystko od wyrostka począwszy, poprzez kamicę nerkową, na nerwicy kończąc.
Od jutra będe sie przygotowywać do głodówki.
Jego cecha szczegĂłlna puszczanie bÄ…kĂłw, bekanie i nie przepraszanie.Pozdrowionka
2.
Makaron
Dziewczyny podam swoje wymiary bo gdzieś czytałam, że to ważne może mi coś poradzicie.
Koroniewska 62kg
wogole jem takie małe porcje bo zjem troche i czuje sie syta
[15.03] 09:20 Myrevin
Bardzo żle się czuję, fizycznie. ogloszenia towarzyskie Głodówkowicze wszystkich krajów łączcie się!!!!!!!!!!!!!
Jagoda super . Trzymam kciuki za cala reszte ktorzy juz zaczeli Ja ostatnio oglÄ…daĹ‚am na tvn style taki program seks jak to jest po Ĺ›lubie Polecam Ci ten program zobacz kilka odcinkow i przekonasz sie ze seks nie trwa minute i nakĹ‚oĹ„ faceta do oglÄ…dania go razem z TobÄ…. Jeszcze jedno cwiczenie to wchodzenie i schodzenie ze schodwo i takie przykucanie na schodach celem rozciagniecia miesnia... seks ogłoszenia
San solo - San Damiano 3 tygodnie, extra! Według unijnych wytycznych godzin kształcenia jest baaardzo dużo a czasu na to tylko 3 lata. Pomocy że zieleń jakby zszarzała a teraz jest maskara: Czesc!!!!
Mimo to, nie silę się na jednoznaczną opinię co do jej talentu, słuchu itp.
Nie wiem ile w praktyce powinna trwać taka kuracja.
A na moj wielki ogromny brzuch to oprocz brzuszkow jakies przyjemne cwiczenie znacie?
jestem z wrocka, po 30
http://www.topmodeo.pl/news.42.Jak-wybrac-szk olenie-przedluzania-rzes.html
Prosze o informację co można zabrać ze sobą do WB? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 19:08 Temat postu: |
|
|