|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 19:21 Temat postu: obysmy tylko dziewczyny nie popadĹ‚y w paranoje bo to jest t |
|
|
Musi byc ich minimum 4, najlepiej 5 co 2 - 2,5 godziny. portal społecznościowy jaki Mroczek ?
Do tego starają się przyjąć jak najszybciej...
Witam!
Nie tak to sobie wyobrażałam.
To nie rak !!!!
Trzymajcie się i trwajcie w głodówce
Macie jakies linki do fajnych stron z ktorych korzystacie,gdzie mozna znalezc etapy itp?
Na twardo adwokat kraków A z moim torielem to (chyba) siÄ™ wyjaĹ›niĹ‚o - po okoĹ‚o dwĂłch tygodniach brania gravistatu zaczęły sie bĂłle w okolicy jajnika i byĹ‚ taki dzieĹ„, ĹĽe dosĹ‚ownie czuĹ‚am pulsujÄ…cÄ… kulkÄ™ w moim brzuchu, ale nie trwaĹ‚o to dĹ‚ugo, bo wieczorem zauwaĹĽyĹ‚am niewielkie plamienie a bĂłl ustapiĹ‚.
Podłapałam ciut włoskiego , mam wielką motywacje do uczenia się dalej . Zwrócę tylko uwagę, że będąc w ciaży powinnas skrupulatnie przestrzegać podanych tam zasad ostrożności Mam tylko pytanie czy gdy ma się okres, można się zabawiać właśnie prysznicem? ...witaj w klubie, chociaż ja zniknęłam na trochę bo...latami leczona bezsenność jakby sie troche uspiła. I jeszcze mi sie porzypomnialo, sa intensywne kursy ok.10 tyg. seks oferty
Tak więc polecam wypróbować cążki do wycinania tych wrastających cholerstw Nasz eksperymentalny przepis kiedys wymyslilysmy z corka bo niemialysmy ani drzemu ani bialego sera w domu ale za to straszna ochote na nalesniki Hejka Antaner! Do zupy dodałam kiszonej kapusty ale chyba trochę za duzo bo za kwasna wyszła. Jezyk to number one sprawa. Przez te dwa tygodnie bez kawy nie mogłam funkcjonować, musiałam wypić kawę po południu, czego normalnie nie robię, zasypiałam w pracy, a chodziłam spać około 21 lub 22. obaczymy, ja za brdzo sie nie nastawiam, od czwartku zaczynam monitoring i zobaczymy.
to ja jeszcze dozuce wybierajcie brazowy makaron i ryz
1500kcal-przy prawdiłowym poziomie hormonów- czyli????
Mi sie takie loczki bardzo podobaja-slodkie sa!
Hm a ja raczej nie mam swoich ulubionych kosmetyków do pielęgnacji włosów, bo też nie zawsze dana firma ma akurat np.
I tak to minely 3 lata, a ja oprocz \kilkudniowych zajec\ , ktore zdarzaja sie rzadko, wciaz jestem bez konkretnej pracy.
Czekaj mnie teraz koncowe hormonalne badania ( i HSG) i w lutym sie okaze na wizycie u lekarza czy In vitro to wyjscie dla nas.
Byłem klientem znanego salonu w centrum Katowic blisko ulicy Wawelskiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 19:21 Temat postu: |
|
|
|
|