|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 20:46 Temat postu: Wystarczy kilka miesięcy kuracji i efekt będzie całkiem n |
|
|
Ciekawe ile osób mających stan zapalny wału paznokciowego i udających się do chirurga na cięcie tak naprawdę się okalecza, w imię wrastającego paznokcia mając de facto stan zapalny nie pochądzący od mechnicznego uszkodzenia skóry. adwokat kraków dbaj o Was Ładna figura, ładna twarz, ale nie ma w niej nic powalającego, widziałam ładniejsze.
chce kotka nie rozumiem co znaczy bardziej choruja, np tradzik?
mała myszko,popłakałam się ze śmiechu,szczególnie z wątku o śpiącej pod pachą sarence dodającej odwagi ,ale powiem ci,ze oczami wyobraźni widziałam siebie w tej sytuacji,i gratuluję odwagi!!
http://www.decathlon.pl/rower-eliptyczny-nt-e 41-id_8248320.html#
jak u Was to wygląda?
ból minąl gdy wzielam paracetamol czy to moze byc zalezne od rozwoju dziecka.
- Anię Muchę
na karcie wypisowej też nic nie jest napisane.
pol-ka :
na taką odpowiedz padnie pytanie : czyli wg Pani ile ? portal społecznościowy 4) stosuj różne płyny do lewatywy, woda z mydłem, woda z rumiankiem, woda z cytryną, woda z oliwą i zobacz które są najbardziej skuteczne
Tak kalmry,wyciaganie wosku z uszu i co jeszcze wymyslisz,zeby pare groszy tu od ludzi wyłudzić Co prawda pisza żeby za długo go nie stosować co najwyżej 2-3 razy. Widziałam tę część paznokcia która mi się wrastała i NA PEWNO samo by mi sie to nie wyleczyło. Zespół cieśni kanału nadgarstka nie lape was wszystkich jestescie sipy!!!!!!!!!!!!!! adwokat kraków
Robimy mu wspólnie autoreklamę? Zazdroszczę, masz to przekleństwo już za sobą. Czy może mi ktoś pomóc, proszę. Będzie dobrze. Ale musisz z rozumiec,ze tak naprawde wszystko zalezy od ciebie. stałe wypełniacze, ale sa one jak mówiłą dla biednych ludzi wytłumaczę dlaczego. (ogólnie cały Blackfield to poezja)
a może macie jakieś pomysły dla niskich dziewczyn,
* statystyczna Miss Polonia mierzy 175cm i ma wymiary 88/62/92
synach) , i innych sprawach
Zastanów się!!!!!!
Życzę powodzenia !
Nie wiem co robić Boję się dekoloryzacji..a już mam 3 cm odrosty.
Nie chce nikogo obrazac ale nie mam szacunku do kobiet które zamiast mózgu maja papke medialna.
Fakt nie jest rozowo.
i brak regularnosci jakiejs ..
Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej . |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Mar 21, 2014 20:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|