Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Nie sądzę aby tylko mnie to spotkało...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Mar 21, 2014 20:03    Temat postu: Nie sądzę aby tylko mnie to spotkało... Odpowiedz z cytatem

Witam ja robię akrylowe na tipsie i są super moje klientki też nie narzekają i wcale nie biorę drogo anonse erotyczne Mucha ładniejsza niz Cichopek “drakońskich diet” polega na drastycznym ograniczeniu kalorycznych składników pokarmowych.
Czy ktos moze mi potwierdzic moj wybor ???
jestem załamana bo bardzo sie zmieniłam codziennie płacze,nie wychodze z domu,nie moge na siebie patrzeć.Dziennie sie obwiniam,że stałam akurat wtamtym miejscu...czy dało by sie ją jakoś wyciąć?
Ja jak poszłam pierwszy raz do gina jak zaszłam w drugą ciążę, a było to po dość długiej przerwie to byłam trochę zestresowana, a on taki przystojny, podobny do Van Damma, no więc siadłam na fotel i czekam, a on ubrał rękawiczki, patrzy na moją pipkę i mówi - \ale księżniczko rozbierz się, bo przez majtki nie umiem badać\.
Miałam wypadek samochodowy ładnych parę lat temu i jestem już po 3 korektach blizn, następnie konieczne, jesienią właśnie wybieram się na kolejną.
Ponieważ szpital,który wybrałam to się okazał straszny syf i z tygodnia na tydzień odwlekał termin przyjęcia,mój chłopak zabrał mnie jeszcze na prywatną wizytę do innego ginekologa.
Ja na swojego mogę liczyć- więc radzę Ci dobrze się zastanów nad tym do kogo pójdziesz

Ale cóz, chciało się wejśc na Połoninę Carynską - trzeba cierpieć. ogloszenia towarzyskie 10 tyś zł (min.

cześc wam dziewczynki ile razy najlepiej (chociaż ja raczej będę to robiła jak będę sama w domu, a to nie często się zdarza)? chyba jednak zdecyduje się na operacje w Czechach,ceny mają naprawde niskie, w porównaniu do Polski.Byłam ostatnio na konsultacji i wycenił mi na 8500zł.Dla mnie to bardzo dużo! Do wody można się przyzwyczaić. potem do lampy na kilka sekund i następna warstwa żelu, póżniej drugi brokat i cyrkonie, a potem jeszcze raz żel, spiłowałam i następnie żel nabłyszczający... portal społecznościowy
Jeżeli ktoś marzy o modelowej sylwetce, a jednocześnie podoba mu się zaproponowany schemat żywienia, niech rozpocznie dietę od dziś . Ulla a ja mam takie pytanie gdyby Tomek zaczął jeszcze bardziej przybliżać się do ciebie i byłoby tak jak zapewne czasem o tym myślisz czy zostawiłabyś swojego chłopaka?? ja kupilam jej mini zestaw do kuchni, walek do ciasta itd. ciąży.Tydzień temu wykryto u mnie tokso.Jestem załamana.Nie wiem,co myśleć.Na początku ciąży miałam robione badanie IgG wtedy było >250.Teraz mam IgG tyle samo >250,a IgM 4,02(dodatni).Nie bardzo wiem,czy to dobrze,czy źle,że to IgG jest takie samo.Dziś byłam na kolejnym badaniu,awidność i IgG,IgM.W przyszły wtorek wyniki.Chyba oszaleję do tego czasu.A zapomniałam dodać,że od tygodnia biorę Rowamycyne.Mam 5 letnią córkę,zdrową i energiczną.W czsie pierwszej ciąży nie miałam robionych badań w kierunku toksoplazmozy.Nie wiem od kiedy to mam i czy nie zaraziłam się w trakcie ciąży.Pani gin.oglądając moją dzidzie na usg powiedziała,że nie ma żadnych zastrzeżeń do jej rozwoju.Nie ma żadnych zwapnień i wszystko wygląda idealnie,co mnie trochę pocieszyło.Ale kiedy czytam te wszystkie wypowiedzi,to się boję.Czy ja też będę musiała jeździć z moją dzidzią po porodzie do specjalistów?Tak strasznie mi żal tych wszystkich chorych dzieciaczków.Kochane mamy oby nigdy nie zabrakło wam sił!! Czesc Magdalegra Tam napewno udzielą Ci fachowej porady. może nie były w idealnym stanie ale 2 lata w nich przechodziłam - jedne skórzane wysokie drugie za kostkę zielone w muchy
naruszanie ideałów i norm moralnych.
O bakteriach i grzybkach też rozmawiamy
z gory dziekuje i pzdr
Ten topik ma cztery lata.
Trzymam kciuki i staram sie zyc jak mi polecilas, na ile to wyjdzie - zobaczymy.
Ble!!
studenci polscy + europejscy + amerykanscy, australijscy, poludniowo afrykanscy i cala masa innych zjezdzajacy masowo na praktyki studenckie, po doswiadczenie i w ogole, zeby lyknac troche innego.
z aplikacja nie mam problemu-róbcie to na lezaco wejdzie bez problemu,mam pytanie czy ta tabletka ma wylatywac jak juz sie rozpusci?
pieknych kobiet jest niewiele, wiekszosc to ladne lalulnie, reszta to poczwary podretuszowane.
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Mar 21, 2014 20:03    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!