Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chciałam się zapytać, czy same robicie sobie makijaż śl

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 01:13    Temat postu: Chciałam się zapytać, czy same robicie sobie makijaĹź śl Odpowiedz z cytatem

Po takiej lekturze moĹźna mieć mętlik. adwokat kraków moja mama robi sobie lewatywe od lat w sumie tylko tak sie moze zalatwic bo ma problemy z trawieniem i ten..no..jak juz wode ma w sobie to skacze(TAK TAK TO PRAWDA) kilkanascie razy i wtedy lepiej sie wyplukuje to badziewie z jelit sama mam ochote wyprobowac .. Widocznie za bardzo po nim jechali jak zwązał się z A.Ś.
Starowiślnej.
ja za to chudzielcem nie jestem.
to wiara i nadzieja, na to samo, mojego chłopaka!!!
PODSTAWOWA ZUPA SPALAJĄCA TŁUSZCZ
Cały weekend biegałam po sklepach, nawet jestem zadowolona, kurtka, buty, szalik rękawiczki, kolczyki i sweterek upolowane, jeszcze bluzek mi potrzeba, ale zabrakło czasu i nieco chęci Nadrobię w przyszłym tygodniu
mysle ze gdybym jeszcze stamtad nie wyjechala, to napewno bym sie na to szykowala.
co to za metoda?
no marsia taka ugrzeczniona, cnotliwa kuchareczka.a widzieliscie jakie super ekstar chyba kozaczki miala???
moĹźe nie byc OK...

Gdy przestalo dzialac znieczulenie nie czulem bolu. seks oferty Bardziej niebezpieczne dla figury są tłuste sosy, które wraz z nim się spożywa.

rzadko kiedy druga cześć jest dobra Nie wiem ile dni zamierzasz robic bo to jest wazne .Im dluzej tym dokladniejsze powinno byc przygotowanie,a jesli np 2-3 dni to mozesz zrobic wczesniej 2 dni na samych surowych owocach i surowkach warzywnych. To nie przykład zwalający z nóg, ale widać, że kobiety starzeją się różnie i wiek mało ma tu do rzeczy. Po operacji nie robiłam z blizną nic, ale gdy mogłam ją już umyć, to zaczęłam smarować kremem do twarzy. nie wydaje mi sie zeby te lekarstwa były takie tanie ... sex anonse
Okazalo sie ze ok 70% ludzi - tez panow - byli ogoleni. chyba trzeba sie ogolic na lyso;/ Carlo Biani: ja kupiłam sobie płytę na DVD z ćwiczonkami !! hmm..a ja ostatnio kupilam kupon do klubu kasi bylam na strzyzeniu,pani mi super poradzila co i jak zeby zapuscic po ostatnim kiepskim strzyzeniu innej fryzjerki,zaczelam chodzic tez na masaze i regeneracje wlosow,dodatkowo dostalam znizki na farbowanie,strzyzenie masaze i manicure.polecam.(fryzjerka ta ma takie pasemka ale nie pamietam jak ma na imie a ile taka operacja kosztuje???? Kesya,
skoro są takie podobne do siebie to jedna i druga powinna być uważana za ładną, nie?
a gwaizda z niej taka jak ze mnie matka teresa.
Poczytajcie sobie opisy:
A zaczełam tak niecały miesiać po operacji smarowac.
To było wczoraj, a dziś mam brunatno różowe plamienie.
w sumie troszke ponarzekam, bo mam ostatnio duże chuśtawki nastrojów...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 01:13    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: