Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jesli podczas lewatyw masz ciagle brudna wode to nie co 2 dn

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 00:31    Temat postu: Jesli podczas lewatyw masz ciagle brudna wode to nie co 2 dn Odpowiedz z cytatem

Tez nie mam tu zbytnio znajomych, glownie sa to przyjaciele mojego mezczyzny. portal społecznościowy mixsaj jest super to mĂłj towarzysz w kuchni
Nie można porównywać tych aparatów, na zasadzie - tu zdejmuje sie w 7 minut, a tam jest operacja...
na bokach mam zazwyczaj sliczne loczki no ale z tyłu głowy sa proste jak druty :/ poza tym suche i wciż wypadaja GARSCIAMI maci moze jakis super sposob zeby sie slicznie kreciły CAŁE i zeby nie były takie suche??odpisujcie na maila :*
powodzenia dla wszystkich
Teraz to juz właściwie z górki, dbaj o siebie i odpoczywaj ile wlezie.
ja tam jak narazie czuje sie ok
Ja takich szczegółów nawet z żcyai moich znajomych nie znam, a co dopiero zupełnie obcych ludzi.
kurcze nie wiem jak cwiczyc zeby sie nie zrazic a efekty bylo widac.

Morze, jedzenie, ludzie - wszystko przyprawialo mnie o zawrot glowy. seks ogłoszenia rozmowa po wlosku, angielsku, testy psychologiczne po wlosku, list handlowy do przetlumaczenia z wloskiego na angielski, rozmowa z szefem zgrywajacym sie na niemilego itp.

ale teĹź rozciągające i na biust właśnie). Patrza czy zgadzaja sie z wyrokiem I instancji czy tez nie. Tzn jakoś ukryć chociaĹź..wiem Ĺźe nie pozbędę się tego całkowicie ;/ Zaczynam juĹź odchodzić od zmysłów. ...Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Ĺšle urlopik zaczęłaś... seks ogłoszenia
Będę Ci ogromie wdzieczna. Mam pytanie czy taki wrastajacy paznokieć jesli przetrzyma sie ból , sam przerosnie i wiecej nie będzie wrastał? Dochodzi do poprawy gospodarki węglowodanowej, zwiększenia wrażliwości komórek na insulinę i wzmożonej jej degradacji w wątrobie. Na USG wykrył mi kilka pęcherzyków na jajnikach. z góry bardzo dziękuje nigdzie dali ostatnoi ogloszenie i co ?? W razie czego kazał sie zapisac na operacje.
A zanim pojechałam do szpitala to moja matka mówi do mnie:
Wszystko dla ludzi byle z umiarem
bylam raz, gdyz wielce mi zachwalano owe miejsce, a dokladnie pana pedala, taki tleniony swiniak...ok poszlam, siadlam i wyjsc nie chcialam, bo mi wstyd bylo!
Igm ujemne wykonane 4 miesiace temu
fatalnie uczy, dodam...
ile tki zabieg powinien kosztować?
muszę KONIECZNIE dokupić drugi zestaw i działać...
powtazac zabieg codziennie przez kilka dni najlepiej poprzedzając go moczeniem nogi w misce z gorącą woda i białym mydle...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:31    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: