|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:31 Temat postu: Jesli podczas lewatyw masz ciagle brudna wode to nie co 2 dn |
|
|
Tez nie mam tu zbytnio znajomych, glownie sa to przyjaciele mojego mezczyzny. portal społecznościowy mixsaj jest super to mĂłj towarzysz w kuchni
Nie moĹźna porĂłwnywaÄ tych aparatĂłw, na zasadzie - tu zdejmuje sie w 7 minut, a tam jest operacja...
na bokach mam zazwyczaj sliczne loczki no ale z tyĹu gĹowy sa proste jak druty :/ poza tym suche i wciĹź wypadaja GARSCIAMI maci moze jakis super sposob zeby sie slicznie kreciĹy CAĹE i zeby nie byĹy takie suche??odpisujcie na maila :*
powodzenia dla wszystkich
Teraz to juz wĹaĹciwie z gĂłrki, dbaj o siebie i odpoczywaj ile wlezie.
ja tam jak narazie czuje sie ok
Ja takich szczegĂłĹĂłw nawet z Ĺźcyai moich znajomych nie znam, a co dopiero zupeĹnie obcych ludzi.
kurcze nie wiem jak cwiczyc zeby sie nie zrazic a efekty bylo widac.
Morze, jedzenie, ludzie - wszystko przyprawialo mnie o zawrot glowy. seks ogłoszenia rozmowa po wlosku, angielsku, testy psychologiczne po wlosku, list handlowy do przetlumaczenia z wloskiego na angielski, rozmowa z szefem zgrywajacym sie na niemilego itp.
ale teĹź rozciÄ
gajÄ
ce i na biust wĹaĹnie). Patrza czy zgadzaja sie z wyrokiem I instancji czy tez nie. Tzn jakoĹ ukryÄ chociaĹź..wiem Ĺźe nie pozbÄdÄ siÄ tego caĹkowicie ;/ Zaczynam juĹź odchodziÄ od zmysĹĂłw. ...Moje drogie caĹy czas apelujÄ nie stosujcie chemii typu meizitang to bĹÄdne koĹo i pewne jo-jo. Ĺšle urlopik zaczÄĹaĹ... seks ogłoszenia
BÄdÄ Ci ogromie wdzieczna. Mam pytanie czy taki wrastajacy paznokieÄ jesli przetrzyma sie bĂłl , sam przerosnie i wiecej nie bÄdzie wrastaĹ? Dochodzi do poprawy gospodarki wÄglowodanowej, zwiÄkszenia wraĹźliwoĹci komĂłrek na insulinÄ i wzmoĹźonej jej degradacji w wÄ
trobie. Na USG wykryĹ mi kilka pÄcherzykĂłw na jajnikach. z gĂłry bardzo dziÄkuje nigdzie dali ostatnoi ogloszenie i co ?? W razie czego kazaĹ sie zapisac na operacje.
A zanim pojechaĹam do szpitala to moja matka mĂłwi do mnie:
Wszystko dla ludzi byle z umiarem
bylam raz, gdyz wielce mi zachwalano owe miejsce, a dokladnie pana pedala, taki tleniony swiniak...ok poszlam, siadlam i wyjsc nie chcialam, bo mi wstyd bylo!
Igm ujemne wykonane 4 miesiace temu
fatalnie uczy, dodam...
ile tki zabieg powinien kosztowaÄ?
muszÄ KONIECZNIE dokupiÄ drugi zestaw i dziaĹaÄ...
powtazac zabieg codziennie przez kilka dni najlepiej poprzedzajÄ
c go moczeniem nogi w misce z gorÄ
cÄ
woda i biaĹym mydle... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 00:31 Temat postu: |
|