|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:25 Temat postu: MYSLE ZE TAK |
|
|
w 5 dniu sorki, nieliczac ostatniego dnia w ktorym sie zlamalam ogloszenia towarzyskie Gontyniec, Konstancin, CzarnkĂłw, Ciechan, LwĂłwek i Bojanowo. Oj swiat sie zmienia,swiat sie zmienia,teraz trudno o Jeleeenia
i potem plakac!
- motywacja najwazniejsza - zawies kalendarz obok i zaznaczaj kolorowym flamastrem dni gdy cwiczylas tak aby bylo to widoczne z daleka
Miałam świetnego chirurga, który od początku do końca utrzymywał ze mną kontakt.
SprĂłbuj kremu Ziaji SOPOT...daje lekki koloryt na twarzy, ale nie jest samoopalaczem
Jak długo ok.
kawa z bitą śmietaną.
Witam miłe Panie!
Jestem co prawda glodna jak cholera,ale przetrwalam.
to rzeczywiście opinie są bardzo podzielone,...
Kto ma pomysł jak to szybko załatwić w Warszawie, niech pisze na adres:
Ja juz nie wiem chyba nie bede robic swiecy bo potem tawoda zostaje w brzuchu i nie chce wyjsc seks ogłoszenia Bo juĹĽ napewno rodzice nie dadzÄ… mi kasy na kolejny zabieg u kosmetyczki...
. do tego jeszcze teraz u drugiej nogi siÄ™ zrobiĹ‚o to samo!!!! ChociaĹĽ i tak uwaĹĽam go za lepszego od tego partacza co mnie operowaĹ‚ zamiast bromy. a ja jestem na 4 roku na zarzÄ…dzaniu i za rok tez ide na poĹ‚oĹĽnictwio. dziekuje za pomoc moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia zwiazane ze slubem w ambasadzie seks ogłoszenia
Podobno to duże osiedle ale nie mam pojęcia o który salon chodzi bo jest tam ich duzo. A nasz dyrektor zauwal od 6 do 24, bo tak podobno lubil a i tak nie mial nic lepszego do roboty w W-wie, a potem go wywalili na mordeczke. Dopadają mnie wątpliwości, a może jednak nie jestem w ciąży .... omijać pępek przy myciu i drepczę sobie w nich.. Trzymajcie za mnie kciuki, bede donosic o postepach Pogoda Marianko była super - trochę wiatru i czasem chmurki, tak, że pierwszy dzień praktyk można zaliczyć do udanych, jutro drugi, a potem jestem w komisji sprawdzającej rysunki dzieciaków starających się do nas na studia,, to mi do późnego wieczoru zejdzie, ale co tam
Napewno jest ci ciezko tego wszystkiego sluchac, ale ona potrzebuje kogos z kim na ten temat moze porozmawiac, poazalic sie.
Staramy się z mężem o dzidziusia..mąż pracuje za granicą i teraz w
150 zł.
Pozdrawiamy serdecznie
ja miałem ilizarowa w tamtym roku od lipca do grudnia na kości udowej.
stałe wypełniacze, ale sa one jak mówiłą dla biednych ludzi wytłumaczę dlaczego.
jest kompromisem w imie zmniejszenia zagrozen wynikajacych z
Oferujemy bogatÄ… liniÄ™ zabiegĂłw trzech profesjonalnych znanych marek kosmetycznych wykorzystywanych przez wiele gwiazd.
W pon grilik
A samo leczenie kanałowe nie powinno boleć, w końcu od czego jest znieczulenie, ale też mi doktor Janiak robił pod mikroskopem więc miałam pewność, że będzie dokładnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |