Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

MYSLE ZE TAK

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 22:25    Temat postu: MYSLE ZE TAK Odpowiedz z cytatem

w 5 dniu sorki, nieliczac ostatniego dnia w ktorym sie zlamalam ogloszenia towarzyskie Gontyniec, Konstancin, CzarnkĂłw, Ciechan, LwĂłwek i Bojanowo. Oj swiat sie zmienia,swiat sie zmienia,teraz trudno o Jeleeenia
i potem plakac!
- motywacja najwazniejsza - zawies kalendarz obok i zaznaczaj kolorowym flamastrem dni gdy cwiczylas tak aby bylo to widoczne z daleka
Miałam świetnego chirurga, który od początku do końca utrzymywał ze mną kontakt.
SprĂłbuj kremu Ziaji SOPOT...daje lekki koloryt na twarzy, ale nie jest samoopalaczem
Jak długo ok.
kawa z bitą śmietaną.
Witam miłe Panie!
Jestem co prawda glodna jak cholera,ale przetrwalam.
to rzeczywiście opinie są bardzo podzielone,...
Kto ma pomysł jak to szybko załatwić w Warszawie, niech pisze na adres:

Ja juz nie wiem chyba nie bede robic swiecy bo potem tawoda zostaje w brzuchu i nie chce wyjsc seks ogłoszenia Bo juĹĽ napewno rodzice nie dadzÄ… mi kasy na kolejny zabieg u kosmetyczki...

. do tego jeszcze teraz u drugiej nogi siÄ™ zrobiĹ‚o to samo!!!! ChociaĹĽ i tak uwaĹĽam go za lepszego od tego partacza co mnie operowaĹ‚ zamiast bromy. a ja jestem na 4 roku na zarzÄ…dzaniu i za rok tez ide na poĹ‚oĹĽnictwio. dziekuje za pomoc moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia zwiazane ze slubem w ambasadzie seks ogłoszenia
Podobno to duże osiedle ale nie mam pojęcia o który salon chodzi bo jest tam ich duzo. A nasz dyrektor zauwal od 6 do 24, bo tak podobno lubil a i tak nie mial nic lepszego do roboty w W-wie, a potem go wywalili na mordeczke. Dopadają mnie wątpliwości, a może jednak nie jestem w ciąży .... omijać pępek przy myciu i drepczę sobie w nich.. Trzymajcie za mnie kciuki, bede donosic o postepach Pogoda Marianko była super - trochę wiatru i czasem chmurki, tak, że pierwszy dzień praktyk można zaliczyć do udanych, jutro drugi, a potem jestem w komisji sprawdzającej rysunki dzieciaków starających się do nas na studia,, to mi do późnego wieczoru zejdzie, ale co tam
Napewno jest ci ciezko tego wszystkiego sluchac, ale ona potrzebuje kogos z kim na ten temat moze porozmawiac, poazalic sie.
Staramy się z mężem o dzidziusia..mąż pracuje za granicą i teraz w
150 zł.
Pozdrawiamy serdecznie
ja miałem ilizarowa w tamtym roku od lipca do grudnia na kości udowej.
stałe wypełniacze, ale sa one jak mówiłą dla biednych ludzi wytłumaczę dlaczego.
jest kompromisem w imie zmniejszenia zagrozen wynikajacych z
Oferujemy bogatÄ… liniÄ™ zabiegĂłw trzech profesjonalnych znanych marek kosmetycznych wykorzystywanych przez wiele gwiazd.
W pon grilik
A samo leczenie kanałowe nie powinno boleć, w końcu od czego jest znieczulenie, ale też mi doktor Janiak robił pod mikroskopem więc miałam pewność, że będzie dokładnie.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:25    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: