Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

To dawno tak sie nie uśmiałam.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 01:45    Temat postu: To dawno tak sie nie uĹ›miaĹ‚am. Odpowiedz z cytatem

po pierwszym lekko czulam miesnie. seks oferty płyn trzyma ok 2 miesiące ,mam nadzieję ,że tyle wytrzyma a jak nie to znów wymaluję wszystko
A ty pokazujesz wielką inteligencję wyzywajac kogoś od głupich tak dla zabawy no ale czego się spodziewać po kafeterii?
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy
ja- no w kopercie !.
Dla mnie mistrzem będzie zawsze Coppola,który nazwał swoją córkę Księżycowy Pojazd
mnie Agati
TO JESZCZE JA, jeśli macie już dzikie mięso marsz do apteki po PIGMENTUM CASTELLINI!!
Czego i wam zycze

Proszę o pomoc. seks ofertyv W dniu kiedy miała przyjsc miesiączka, czyli dziś, zrobiłam test płytkowy i wyszedł pozytywny.

Dlaczego? Cóż, ja to samo pytanie zadawałam osobom, które już wyjechały. na pewno sa rozne gusta, ale np. tylko wczoraj pozwoliłam sobie na troche powyzej 1000 kcal ale przez pozostałe dni jadłam naprawde malutko a czesto i taki marny efekt?! Zaden problem, wyslę. [url=http://sex-anonse.intymnezyciemarka.pl]sex anonse

Dąze do złotego blondu. Witam wszystkich .Widzę Gegu że nie tylko ja nie lubię Żywca.Też wolę L....i większośc moich kolegów też.U nas w trade coraz mniej pracy czasami kończę swoją trasę o 13 i do domciu.Dzieci się cieszą,żona mniej bo będzie mniej kasy, ale ja trochę odpocznę.Pozdrawiam Wszystkich wyzyskiwanych. Fanka HEJ Mam 164 cm i ważyłam 56,7 kg po dwóch tyg. Katarzynawx daj nam koniecznie znać po usg i po badaniach i bądź dobrej myśli, bo stres szkodzi maluszkowi. ...Będę próbować! Poproś go, aby pozwolił Ci oglądać je razem z nim.
Mam ekstremalnie wąskie usta, czuję się jak kobiety z płaską klatką piersiową, które nie chcą powiększyć swoich piersi(tak jak tutaj wypełnić jeszcze bardziej swoje i tak już pełne usta), ale po prostu je mieć Nikt nie przepada za wąskimi ustami..
Stosuję kremy na ujędrnianie i rozstępy ale to g...
Dobrze jesli tak mówisz to nie będę rezygnować z tego
Uwazam ze warto zostawic sobie majtki i zalozyc wkladke.
wiesz mozna mu wszystko ukrocic, pozmieniac numery, wykasowac neta, zabronic wychodzic z domu ale co to da na dobra sprawe?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:45    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: