Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

ja jestem 4 miesiace po operacji i yez nadal mam takie stany

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 05:35    Temat postu: ja jestem 4 miesiace po operacji i yez nadal mam takie stany Odpowiedz z cytatem

Wiec gĹ‚odĂłwkÄ™ bÄ™de przeprowadzac poraz pierwszy, dlatego chcÄ™ siÄ™ doniej dokĹ‚adnie przygotowac. seks ogłoszenia urody Zawsze moĹĽna wejść na stronÄ™ pooglÄ…dać jak wypowiada siÄ™ lekarz, czy potrafi nazwać coĹ› przystÄ™pnym jÄ™zykiem i czy ma zdjÄ™cia przed i po zabiegach.
Następnie rozczesuje mokre loczki do tyłu (oczywiście szczotkę dajemy pod wodę), delikatnie wyciskam następnie wodę z włosów, po czym zarzucam nimi do tyłu...
zapomniałam dodać ./ chleb ciemny , żytni .
Ktos może cos poradzić?
1mm dziennie to jest standart.
Dopadają mnie wątpliwości, a może jednak nie jestem w ciąży ....
Misha !
* tipsy brokatowe

Poza tym na utrzymaniu wagi możesz jeść sporo węgli, od 100 do 150g, każdy musi sobie indywidualnie ustalić. anonse erotyczne i co z okresem moze sie np spoznic ??

To jest mój ostatni jajnik. Kręgosłup boli tylko rano, później jest lepiej. czuje sie coraz lepiej, nawet wyśmienicie. Chciałabym zostać fryzjerka Mam pytanie od czego zacząć? nadwage, to niebyloby to problemem nekajacym miliony ludzi na anonse erotyczne
Dziś ta jutro inna. Najlepsze jest to,że okazało sie ze trzeba zrobic cesarke bo łożysko sie odkleja i golenie było nie potrzebne. Czy mimo to dojdzie do operacji ? Hej dziewczyny u mnie Minol 6 dzień i musze powiedzieć ze niejest mi juz tak ciezko Jak na poczatku Jak tam u was ? Zostałam potraktowana jak jakiś intruz, który chce wyłudzić publiczne pieniądze. Jeden z najlepszych lekarzy w USA przestrzegl mnie abym nigdy nie robila nic czego nie moge wyjac lub sie nie wchlonie. Aha..
ważę 55,3 kg, może nie dużo w porównianiu z siłownią ..
Tak jak przy pierwszym porodzie byłam zadowolona z ich usług, to samo mogę powiedzieć o drugim.
p.s.
masz racje roboty jest naprawdÄ™ duzo i albo czlowiek sobie poradzi albo nie...a jak nie to wiadomo.
Ja jestem w 9 m-cu.
teraz zawzięłam się wyjątkowo i skończyłam - 42 dni za mną !
Sama je widziałam - to wiem i wierzę.
Marianno,parathormon to hormon produkowany przez przytarczyce,wg normy,cos od 18-87,a ja mam 4,czyli duzo za malo,endo przepisal mi wapno i alfadiol-wit D,ponadto eutyrox 125
Siemka Zrobiłam sobie kolczyk w pępku w poniedziałek 13 lutego i dzisiaj zauważyłam ze obok górnej dziurki zrobiła mi się maleńka ranka taka kreska czy powinnam się martwić?.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 05:35    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: