|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 05:13 Temat postu: Dam maÅ‚y przykÅ‚ad - mój 14 letni syn w zasadzie nigdy nie |
|
|
hmm ja tez tak miałam jak zaczynałam, wytrzymałam dwa dni, nie mogłam się zwlec z łożka, bolały mnie powieki, robiło mi się ciemno przed oczami, przerwałam. seks oferty ale postaram sie zuzyc to opakowanie.
Mysle, ze nie mam sie czego obawiac, bo moja siostra robiła sobie tam kolczyk w jezyku i było dobrze
O co poszło?
http://www.allegro.pl/item726801051_loreal_ef assor_srodek_do_demakjazu_koloru_28gr.html
Witam.
kiedy następnym razem będę się wybierała do fryzjera - spróbuje umówić się do Andrzeja.
Tluszczu jemy w proporcji B:T 1:2,5 lub 3.
To powinien być Ksiądz!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Obecnie sama niedawno zakupilam zestaw startowy, w reku tylko i wylÄ…cznie informacje z internetu oraz obejrzane filmiki, za sobÄ… 2 proby nie jestem zadowolona, ale tez nie zniechecona, paznokietki trzymaja mi sie juz 2 tygodnie chociaz mam gory i pagory
mi tez ciÄ…gle powtarzano ze nie wiadomo czemu mam takie problemy ... adwokat kraków TRZYMAJ SIĘ
witam... Ja bylam z moim problemem u tego lekarza ktory mnie operowal-ponoc najlepszy w Polsce. Mi się podoba jej głos i piosenki,ale tak jak widze w wywiadach czy coś to jest lekko wyniosła i brak jej samokrytyki... do mam pytanie hej ja lubię po facebooku buszować ostatnio odkryłam, że można tam znaleźć fajne ciekawe, albo śmieszne rzeczy ja znalazłam profil o włosach Piękne Włosy seks oferty
własnego wyglądu, a jeden jedyny problem, jedna jedyna wada, która uniemożliwia normalne życie, tego się trzymajmy. LEGALNEGO TOWARU - kosmos totalny !!! Tak sobie własnie czytam ten topik i musze przyznac ze jest całkiem w porządku. Whitesnake rebeka26 w Poliklinice powinni dać Ci taką kartkę co trzeba przygotować do porodu. kasieńka23 mam takie same nawet numer ten sam to na bank orginały kochana a dokladnie napinasz miesnie?
Może lekarze powinni nie kupować tych samych preparatów co kosmetyczki, aby firmy farmaceutyczne dostały po dupie?
Tzn.
jest taka choroba nawet ma swoj nr w klasyfikacji jednostek chorobowych ale nic nie moge w necie znalesc na temat leczenia
Szłam , z pokoju , do kuchni i nagle na ścianie zauważył dużego czarnego pająk szybko zrobiłam mu zdjęcie był czarny z odstającymi włoskami u odnóży i miał duże zęby jadowe .Ja i mama , nawet nie miałyśmy odwagi żeby się do niego zbliżyć , na szczęście tata był w domu i go zabił .Mam wstręt do pająków , ale patrząc na zdjęcie szperałam w necie i na pewno nie jest to pająk z polski.Tak się wystraszyłam , że spałam w innym pokoju a na drugi dzień cały dom sprzątałam.
Ja jakiś tydzień temu powiększałm sobie usta w Krak-Medica preparatem Juvederm Ultra Smile i jestem bardzo zadowolona.
Miałam bardzo widoczny cellulit-teraz go prawie nie ma, posladki i uda są bardziej jędrne.
167 cm wzrostu i dzisiaj ważę 52,6 kg. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 05:13 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|