|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:47 Temat postu: kiedy zabraknie milosci, tej na poczatku licza sie takie sam |
|
|
Jest przemiĹy, przystojny, szalenie szarmancki i kulturalny. portal społecznościowy Tak wiÄc powoli juĹź zaczynam mieÄ doĹÄ tego czytania etykiet liczenia, bo skoro nic mi nie daje tak maĹo wÄgli i juĹź nie chudnÄ, to dieta staĹa siÄ sposobem odĹźywiania. No to masz przyczyne!Zrzucisz 5kg i zaraz odejda wszystkie dolegliwosci.I tak sliczna jestes dziewczyna a przy okazji bedziesz jeszcze sliczniejsza....
JeĹli mogÄ Cie prosic, to podaj maila, mam pytanie do Ciebie.
MeridiÄ,....
Co moze mi dolegac????
Dzisiaj jestem pierwszy dzien na soku z marchwi na wpol rozcieczonego z woda.
wytykasz zasciankowosc, a sama jest prosta jak konstrukcja cepa, bez urazy.
Pozdrawiam
po zainkasowaniu pieniÄdzy nikt mnie nie olaĹ, nikt nie byĹ nie miĹy, doktor teĹź poĹźwiÄcaĹ mi tyle czasu ile byĹo trzeba...
przepraszam Ĺźe tutaj o to pytam ale skoro juĹź o tym rozmawiamy ..
CoĹ tu chyba jest nie tak! adwokat kraków hey ja mam 23 lata i znowu wykryto u mnie torbiela na jajniku ....znowu poniewaĹź kilka lat temu miaĹam operacje na te dziadostwo laparoskopie.....na razie biorÄ plastry antykoncepcyjne mam nadziejÄ Ĺźe to pomoĹźe i mi to minie!!!
Nigdy w Ĺźyciu nie pomyĹlalbym, Ĺźe sÄ
na Ĺwiecie dziewczyny ktĂłre lubiÄ
poĹykaÄ spermÄ. Powinnam kogos wybrac? nie obchodzi mnoe naprawde czy wierzysz ty baranie KwaĹniewska jak najbardziej jest szczupĹa (w Ĺźadnym wypadku chuda), chuda to jest KrÄglicka natomiast do nadwagi to KwaĹniewskiej daleko niestety w listopadzie fryzjerka obciÄĹa mnie tak, Ĺźe wyglÄ
daĹam jak owca, a potem zaczÄĹy mi wĹoski wypadaÄ garĹciami. sex anonse
Pozdrawiam Was serdecznie. TÄ
dietÄ moĹźna stosowaÄ tylko 7 dni i nie bÄdziemy mieli efektu jojo po zakoĹczeniu diety jeĹli bÄdziemy zdrowiej jeĹÄ i wiÄcej siÄ ruszaÄ. Czytaj etykietki w sklepach. mam te globulki brac co 2 dni... pisaLAS ZE KAWA CI ZBRZYDĹA PO 2 DNIU hm.. Nastepuje to w wyniku nie redukcji tkanki tluszczowej tylko pewnym rodzajem odwodnienia organizmu. Druga...
To moze sprobojesz tego?
Sam nieraz wystrasze sie potwora itp jak go niektorzy nazywali, usmiac sie mozna xD Nie bede nikogo wytykal bo rozumiem ze nasze 4 katy sa swiete i kazdy chce czuc sie w swoim domku bezpiecznie, ale sa inne sposoby jak juz pare osob napisalo jak mozna pozbyc sie nie proszonego goscia.
nie wiem czy ten twĂłj kawaĹek czegoĹ biaĹego (wspomnianego ryĹźu) to normalne ja po wyrwaniu 7 mam 3 szwy z czego jeden siÄ rozplÄ
taĹ i lata mi po szczÄce dĹuga nitka (2 sÄ
3 rozplÄ
tany ) boli jak jasna hol..ra.
Obecnie jeszcze nie moge obciazac nogi, wiec jak na kontroli lekarz pozwoli mi ja juz obciazac to pewnie bedzie tylko lepiej
ale na pewno nie do takich rozmiarĂłw.
KoleĹźanka wyciÄ
gnÄĹa mnie na zakupy i byĹo mi trochÄ sĹabo.
a wiec...?
Pozdrawiam
Ale widze, ze wy tez marzycie o dzidzi i wszystkie objawy z tym jednym kojarzycie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 08:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |