|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 10:41 Temat postu: Powiedz jakie badania kazaĹ‚ Ci zrobić lekarz? |
|
|
oliwÄ™ z oliwek,masĹ‚o,oleje roĹ›linne seks ogłoszenia a kupilas sally hansen ? dla mnie ten chĹ‚opak jest zupeĹ‚nie niemÄ™ski z wyglÄ…du
Czytałam o salonie Camille ALBANE, że jest b.
stokrotka - no to faktycznie dobrze że się obejrzałaś w porę ,z tymi dziećmi to utrapienie czyste , moja kinga np.
Co to za opaska, nigdzie w kanałowym o tym nie piszą, na zębie nic nie wiedzę???
Bez przesady, nie dajmy siÄ™ zwarjowac.
chcę pomóc, ale nie bardzo rozumiem słów.
Napisze duĹĽo bo znam ten problem dosyć dĹ‚ugo... adwokat kraków JeĹĽeli gĹ‚odĂłwkÄ™ traktujesz serio, to pojedĹş na turnus za pierwszym razem, naucz siÄ™ wszystkiego porzÄ…dnie, a później sama bÄ™dziesz mogĹ‚a bezpiecznie gĹ‚odować.
Do takiej zieleni bardzo pasują brązy ale takie czekoladowe Mocno sie tyje po operacji!? Obecnie hoduje ptaszniki i inne bezkręgowce i są to naprawdę ciekawe zwierzęta... jem 1/3 tego co przed kuracją po 18 nic stałego nie jadam i czekam... Udalam sie do osiedlowej fryzjerki ktora wysmiala mie i powiedziala ze sie nie podejmie bo spali mi wlosy. sex anonse
TOPIK SWIETNYYYY!!!! Nie trzeba narkozy, tylko znieczulenie miejscowe. jestem 4 dzien po wyrwaniu dwóch ósemek po lewej stwonie, górna bezproblemowo, choć pewnie przycmiła ją dolna bo boli az do 5 nie tak bardzo ale wkurza, czasami zaczyna swedziec, promieniuje na zawiasy szczeki i głowe, nie wiem chyba mam stan podgorączkowy. Problem dotyczacy muzulmanskich gangów gwalcacych biale dziewczyny nie ominal tez Wielkiej Brytanii. http://imdb.com/gallery/granitz/4705/Events/4 705/JessicaAlb_Grani_8543862_400.jpg.html?hint=nm0004695 ja obecnie mam 4 nawrót toksplazmozy ocznej i mam juz tego serdecznie dosyc Fajnie, ze coraz nas tu wiecej
My mamy wspólne-nie wyobrażamy sobie,żeby mogło być inaczej
Ja z kolei polecam skorzystać z usług pracowni fryzjerskiej w Q10 w Chorzowie, byłam tam pierwszy raz z Gruponu i byłam bardzo mile zaskoczona jakością obsługi klienta z kuponem, wcześniej byłam w innych renomowanych salonach w katowicach z kuponem aby poszukać dobrego miejsca i wszędzie byłam spychana byle szybko, fryzura byle jaka nie dokładna i bylebym już umówiła następny termin, a w Q10 spokojnie, wywiad moich oczekiwań i problemów, bardzo dokładne i pewne obcięcie, duża przestrzeń, relaks, no ale największy plus za fryzurę dokładnie taka jak sobie życzyłam, teraz byłam tam pierwszy raz bez kuponu , co prawda u innej fryzjerki i było dokładnie tak samo jak za pierwszym razem, jakość pierwsza klasa tak trzymać!
Wiekszosc znajomych mi osob nie byla w zaden sposob uprzedzona do Turkow czy Arabow, jakos to uprzedzenie narodzilo sie dopiero po ich poznaniu.
Dzisiaj moja 9 tab .
W tym tyg ide znowu do fryzjera na rozjaśnianie i to już bedzie ost etap aby dojść do jasnych włosów.
a zycie codzienne...? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 10:41 Temat postu: |
|
|
|
|