|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 15:34 Temat postu: 13 zl z groszami |
|
|
Smieje sie, ze wiekszosc tluszczyku to w cyc mi poszlo ;p seks oferty ja nie odczuwam zadnego oslabienia ale biore witaminy i zjadam 2 litry zupy dziennie,do tego maslanka,w ogole nie ograniczaj ilosci zupy,bo ona odchudza ,lykaj jakies witaminki,damy rade;] Jedno głosne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i mój skarbus był na swiecie.
http://www.eurofashion.com.pl/forum/index.php
wykonuje sie tak;
PROLAKTYNKA, to są normalne odczucia kobiety, która się stara o dziecko, wszędzie widzi brzuszki, mnóstwo brzuszków.
nie wiedziałem.....z dziewczyny z perłą scena z ustami....miodzio....wole taką erotyke a nie wywalone piersi na wierzch...
Właśnie nabyłam jak to nazywają śmiesznie w sklepie rowerek eliptyczny Chyba nie pomyliłam nazwy Kupiłam w dehcatlonie i wiecie co ale śmieszny trochę jest ten sklep.
Biegać nie lubie Roweru jeszcze tu nie mam, ale chodze na aerobik do Active'u.
Na poczÄ…tku tak szybko waga spadĹ‚a w dół, a teraz nic... seks ogłoszenia tak, to ten sam tyle ĹĽe teraz jest w innym opakowaniu -jasnym.
wydaje mi sie mozna laczyc kwasy. Ale poza tym oczywiĹ›cie na talerzyku byĹ‚y i dĹĽemy, kilka plastrĂłw polÄ™dwicy, pieczywo chrupkie Wasa. JeĹ›li mowimy o aparacie ilizarova to prawda moĹĽe on przysporzyć nam bĂłlu ale dalej musimy pamiÄ™tać, ĹĽe samych aparatĂłw ilizarova jest kilka rodzajĂłw a takĹĽe ich zastosowaĹ„, sam aparat w sobie, czyli druty powbijane w kość i przechodzÄ…ce na wylot to jedno, do tego dochodzi to co zostaĹ‚o zrobione z koĹ›ciÄ… przed zaĹ‚oĹĽeniem aparatu, czy oprĂłcz tego jednego naciÄ™cia, byĹ‚y robione jakiĹ› inne rzeczy, usuwanie jakiĹ› części koĹ›ci itp. czerwony zawsze modny \Czerwona sukienka\ dobry kawaĹ‚ek 1 gdy przyszedĹ‚ pierwszy cykl mĂłj mÄ…ĹĽ wyjechaĹ‚ gdy jajeczkowaĹ‚am bo miaĹ‚ coĹ› super pilnego nie do odwoĹ‚ania. seks ogłoszenia
mozesz obejzec w stopce. tel. ryby i owoce morza A ja polecam kosmetyczke. Do 2 września...zostało jeszcze 5miesięcy OPEROANA - pewnie już śpisz, bo jutro szpital, ale gdybyś jednak tu wpadła, to pamiętaj, że trzymamy kciuki. Chodzi o to ze jak sie juz skonczy 6W to trzeba ją zrobić jeszcze raz czy co?:>
OGĂ“LNIE USTA WYGLÄ„DAJÄ„ SUPER.
powinno sie zaczac po ok.
Jednak jestem pewna niemal na 99% ze gdzie nie pojdziesz posadzą cię na 40 minut z mocnym rozjaśniaczem, zrobią się pomarańczowe zacieki, włosy się zniszczą i na to nałożą ci od nowa farbę...wystrzegaj sie takich miejsc!
(0-5 344-73-00
Dupko Jelenia cóż tak wróżysz?
Wrzuć na przyprawy szpinak, wymieszaj, przykryj i zagotuj.
to wyglada nie zbyt fajn ie... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 15:34 Temat postu: |
|
|
|
|