Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Dzisiaj dostalam recepte na Gynalgin z ciekawosci weszlam na

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 17:42    Temat postu: Dzisiaj dostalam recepte na Gynalgin z ciekawosci weszlam na Odpowiedz z cytatem

Pozdrawiam Olga seks oferty skoro masz 80 pod biustem, to nie mozesz miec B75, musi byc 80...chyba Fajnie dziewczyny, ze jest nas wiecej napiszcie cos o sobie...
P.s jak mozecie to trzymajcie kciuki jutro-prosze!
czernulka:
Interesuje mnie wypowiedz jedynie osób które skonsultowały kozystanie z w/w odżywek z trenerem lub specjalistą a nie z koleżanką.
Mam 28 lat i trochę mam już dość przebywania tylko ze swoim meżczyzną...
jest to ulga dla skĂłry.
i wtedy staram sie uspokoic oddech i nie myslec o tym ile jeszcze w ogole zostalo, ale o tym ze juz tylko troche do konca serii, a potem mysle ze to juz ostatnia seria i tak jakos ciagne wiecie, zauwazylam u siebie, ze niebagatelne znaczenie ma oddech w tych cwiczeniach!wypracowalam sobie wlasny rytm oddychania, zgodny z tymi cwiczeniami - i staram sie robic wdech przy podnoszeniu nog a wydech przy ich kladzeniu na podloge.
SwojÄ… drogÄ…, to jest nie fair;
ja w domu tez mam czasem takiego ogromnego czarnego włochatego pajaka ble....
wiem, ze proba laseru kosztuje 100zeta i jest niezbedna jesli nie kcemy wyrzucic kasy w bloto bo na jedna moze zadzialac lepiej na druga gorzej i napewno trzeba powtorzyc kilka zabiegow.
Tylko pytanie, jakich.

na hiszpaĹ„skim sie nie znam ale sĹ‚owa lecÄ… jakoĹ› tak bom szeke bari ene tu de gonga czy jakoĹ› tak xD seks ogłoszenia Wszystkiego dobrego!

Ta muzyka, aktorzy, taniec, klimat to coĹ› najcudowniejszego na Ĺ›wiecie. http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-r ozmiaru.html mnie troszkÄ™ poprawiĹ‚o chumor, a tez mam ogromne kompleksy na punkcie piersi... Marta dba o cerÄ™ klientkÄ™ i chce je uĹ›wiadamiać a nie tylko kasowac. No to wytrwaĹ‚ego jeĹĽdĹĽonka! adwokat kraków
i pisze to 100% facet. a wybawie ale to jeszcze kuuuuuuuupa czasu ... Mój e-mail : Aerosmith - Crazy zwykły wanish do plam , trochę ajaxu , odrobina czegoś co sie pieni : trzymajcie sie dziewczynki oby wam kiecki pospadały bo cm gubicie ze az miło Piekne kiedy mlode, a po
takie 3/4 i do tego top,jakiś fikuśny,np.
W takim razie gratulacje!
Wracając któraś z was pisała o Karmowskim- chodziłam do niego przez 5 lat.
u mnie trwa on zwykle 10-20 min.i bardzo mi siÄ™ to podoba.
Marta dba o cerę klientkę i chce je uświadamiać a nie tylko kasowac.
Co prawda ślad jeszcze mi został bo potrzebne mi co najmniej trzy sesje, na które na razie mnie nie stać, ale efekt i tak zachwycający.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 17:42    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: