Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ile Ty robisz dni?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 17:00    Temat postu: Ile Ty robisz dni? Odpowiedz z cytatem

Bylam dzisiaj u lekarza ale powiedzial ze w moim przypadku nie ma sensu robic zabiegu makijazu permanentnego bo blizna jest jeszcze przekrwiona i moze goic sie z 1,5 roku. sex anonse Lekarz mój to milud shadi jeden z najlepszych ortopedów w polsce.aparat miałem na udzie . Dziewczyny czy znacie jakies dobrze kamuflujące podkłady,korektory
Czytam właśnie wasze załamki w związku z włosami i dodam parę rad=]
ale jestem ciemna masa.
Z góry dziękuję.
a znacie adres jakiegoś dobrego fryzjera, który podejmie się ściągnięcia czarnej farby z moich włosów w bydgoszczy?
Drugi dzień wypić 1,5 do 2 litrów soku z jabłek w 6 dawkach wraz z sucharkami z czarnego pieczywa.
szopa.
Nie ma to jak nasze polskie wesele Bedzie bardzo tradycyjnie?

Nie pije, nie pali. anonse erotyczne Kiedys byl tez Artecoll - wypelniacz , na poczatku super potem same problemy , Aquamid - to samo , teraz jest kwas hialuronowy..

i nos? Witam, Ilu ludzi, tyle powołań Mój braciszek praktycznie od dziecka uczestniczył we Mszy św. Powoli organizm sie przyzwyczai. A wam jak mija ? anonse erotyczne
Opowiadał o nowoczesnym kolagenie Ewolan czy Evonalce, mówiła, że utrzymuje się 2-3 miesiące dłuzej od hialuronu, ale mówiła tez, ze na stary kolagen było dużo uczuleń, to jest nowa forma i podobno nie trzeba przeprowadzac prób uczuleniowych, jak przy starym, ale róznie może byc. szkoda że temat się skończył? piję duzzzzzzzooooooooooo płynow bo od 1 do 2,5l płynow w polowie jest to zwykła woda i kawa zbożowa , nic nie cukruje a waga jak stała tak stoi , nawet sie nie pocę w słońcu musze biegać w bluzach bym się spociła ---> zywa - Ja tam pracuję dopiero trzy tygodnie, a mam już 34 nadgodziny i już wiem, że ich nie odbiorę w dniach wolnych ( bo to tak chyba w całej firmie się odbiera?) a na koniec miesiąca będzie ich jeszcze więcej. bardzo dobre pytanie bo ja to nawet nie zakładam czegoś takiego jak częściowa niesprawność nogi.... W tym przypadku nie masz co sie martwic, bo spokojnie na ciemny braz zafarbujesz, a jak nie do konca pokryje to za 2 tyg znowu. Na następny dzien czułam, ze cos tam mam, ale nie bolało.
a ja dolacze innym pytaniem jak sie czyta:
Moim zdaniem jedna z najpiękniejszych kobiet świata
Witajcie -proszę - podpowiedzcie - jeżeli żona odchodzi po 23 latach małżeństwa ze wspólnej sypialni - bez konkretnych powodow- mieszka osobno - trwa to już ponad 1.5 roku -/z dnia na dzień mnie znienawidzila/ prawdopodobnie - to albo jakaś choroba psychiczna - lub - co bardziej prawdopodobne wplyw sekty - lub poprostu psychomanipulacji z czyjejś strony - kompletnie nie portafie się z nia dogadać - ....
przeciez ich nie mozna zabic ,uciekaja szyciej od myszy.
Jesli zle sie ktos czuje to nalezy robic dodatkowa lewatywe,a nawet dwie - trzy w ciagu dnia.
Dziewczyny kpina to mało powiedziane
I teĹĽ sie boje ze mi te groszki wytnÄ….
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 17:00    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: