|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 17:00 Temat postu: Ile Ty robisz dni? |
|
|
Bylam dzisiaj u lekarza ale powiedzial ze w moim przypadku nie ma sensu robic zabiegu makijazu permanentnego bo blizna jest jeszcze przekrwiona i moze goic sie z 1,5 roku. sex anonse Lekarz mój to milud shadi jeden z najlepszych ortopedów w polsce.aparat miałem na udzie . Dziewczyny czy znacie jakies dobrze kamuflujące podkłady,korektory
Czytam właśnie wasze załamki w związku z włosami i dodam parę rad=]
ale jestem ciemna masa.
Z góry dziękuję.
a znacie adres jakiegoś dobrego fryzjera, który podejmie się ściągnięcia czarnej farby z moich włosów w bydgoszczy?
Drugi dzień wypić 1,5 do 2 litrów soku z jabłek w 6 dawkach wraz z sucharkami z czarnego pieczywa.
szopa.
Nie ma to jak nasze polskie wesele Bedzie bardzo tradycyjnie?
Nie pije, nie pali. anonse erotyczne Kiedys byl tez Artecoll - wypelniacz , na poczatku super potem same problemy , Aquamid - to samo , teraz jest kwas hialuronowy..
i nos? Witam, Ilu ludzi, tyle powołań Mój braciszek praktycznie od dziecka uczestniczył we Mszy św. Powoli organizm sie przyzwyczai. A wam jak mija ? anonse erotyczne
Opowiadał o nowoczesnym kolagenie Ewolan czy Evonalce, mówiła, że utrzymuje się 2-3 miesiące dłuzej od hialuronu, ale mówiła tez, ze na stary kolagen było dużo uczuleń, to jest nowa forma i podobno nie trzeba przeprowadzac prób uczuleniowych, jak przy starym, ale róznie może byc. szkoda że temat się skończył? piję duzzzzzzzooooooooooo płynow bo od 1 do 2,5l płynow w polowie jest to zwykła woda i kawa zbożowa , nic nie cukruje a waga jak stała tak stoi , nawet sie nie pocę w słońcu musze biegać w bluzach bym się spociła ---> zywa - Ja tam pracuję dopiero trzy tygodnie, a mam już 34 nadgodziny i już wiem, że ich nie odbiorę w dniach wolnych ( bo to tak chyba w całej firmie się odbiera?) a na koniec miesiąca będzie ich jeszcze więcej. bardzo dobre pytanie bo ja to nawet nie zakładam czegoś takiego jak częściowa niesprawność nogi.... W tym przypadku nie masz co sie martwic, bo spokojnie na ciemny braz zafarbujesz, a jak nie do konca pokryje to za 2 tyg znowu. Na następny dzien czułam, ze cos tam mam, ale nie bolało.
a ja dolacze innym pytaniem jak sie czyta:
Moim zdaniem jedna z najpiękniejszych kobiet świata
Witajcie -proszę - podpowiedzcie - jeżeli żona odchodzi po 23 latach małżeństwa ze wspólnej sypialni - bez konkretnych powodow- mieszka osobno - trwa to już ponad 1.5 roku -/z dnia na dzień mnie znienawidzila/ prawdopodobnie - to albo jakaś choroba psychiczna - lub - co bardziej prawdopodobne wplyw sekty - lub poprostu psychomanipulacji z czyjejś strony - kompletnie nie portafie się z nia dogadać - ....
przeciez ich nie mozna zabic ,uciekaja szyciej od myszy.
Jesli zle sie ktos czuje to nalezy robic dodatkowa lewatywe,a nawet dwie - trzy w ciagu dnia.
Dziewczyny kpina to mało powiedziane
I teĹĽ sie boje ze mi te groszki wytnÄ…. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 17:00 Temat postu: |
|
|
|