|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 18:08 Temat postu: Zaznaczam, że mam 20 lat. |
|
|
a następnie (aż do teraz ) 2 tabl.- ogloszenia towarzyskie Żaden lekarz nie umiał podjąć decyzji , dopiero kolega męża laryngolog powiedział ,że jest to konieczność , bo grozi jej głuchota. Ja dzwoniłam z końcem czerwca do sądu i powiedzieli mi że jest u pierwszego Sędziego.
Ja tylko na chwilke.
mnie właściwie tylko suchość w ustach męczyła
nie bronie występku frytki..ale to juz przegięcie , ile mozna karac za tą samą wine?
utrzymujac ciagle kolana zgiete.
To widać gołym okiem.
zdrowie jest najważniejsze...niewiarygodne, że tak łatwo o tym zapomnieć. ogloszenia towarzyskie ale fakt faktem wysusza śluzówkę, koło tyłka też i da się to czasem odczuć, miejsce w pochwie, do którego mi sięga palec jak wkładam tabletkę też mam opuchnięte i to czuję jak sobie ją aplikuje ale tak poza tym żadnych innych problemów nie mam;
pierwsza - oglądałam już chyba ze sto razy i ciągle mam ciarki jak widzę ostatni taniec albo słyszę muzę. A czy byla ktoras w tej klinice w Czechach? Wojtek pracuje w djstyle ale nie wiem czy to ten .. Lepiej miło spędzać te ostatnie dni wyczekiwania niż popadać w paranoję... Juz od kilku lat tak mam i np ruch na swiezym powietrzu polecany jako sposob na dobry sen u mnie wrecz przeciwnie dziala. seks oferty
Ja poszłam z powodu trzymiesięcznego okresu. chyba nie dopisze tutaj nic szczegolnego...to tragedia,po prostu i tyle..człowiek nieprzytomny w ciagu dnia...nieproduktywny,otumaniony...ale-im blizej wieczora-tym lepiej wygląda i lepiej sie czuje....po czym moment kulminacyjny-zawsze ten sam.....kiedy nalezałoby połózyc sie spać....jest albo totalnie wykończony i pewien-ze dzis to juz zasnę...albo gotowy pojsc zdobywac Himalaje..byleby dalej od sypialni...w obu przypadkach- konczy się tak samo.....przewracaniem z boku na bok ,przekleństwami pod nosem tudzież łzami gniewu i rozpaczy...odliczaniem godzin i przerażeniem własnej twarzy w lustrze.....kiedyś spałam idealnie..i w dzien i w nocy...ne mialo znaczenia nic..do czasu kiedy zapodalam sobie tzw.extremum-czyli różne takie stersujace sprawy-musiałam dokonac wyboru-co dalej z zyciem....no i tak zaczelam intensywnie rozwazac za i przeciw,ze nie zmrużyłam oka przez ponad 1,5 roku.Ładowałam wszystko...zeby choć na chwilke zasnąć..coby serce przestało boleć i całe ciało....po czasie-nic juz nie pomagało...psychotropy koktaile..doslownie wszystko..w koncu sie uspokoilo jakoś....ale..ale etap spokojnego dlugiego snu juz za mna...wystarczy drobniutki stres..cokolwiek i zegnaj wypoczeta twarzo....NIENAWIDZE TEGO..ALE TEZ NIE MAM ZADNEJ KONTROLI...NIKT NIE MA..ZWLASZCZA KIEDY TAK BARDZO PROSISZ O SEN ŻEBRASZ COBY PRZYSZEDŁ I ZABRAŁ CIE DALEKO.... jeśli mówisz że ona ma końską twarz Zrobilam je przed weekendem majowym bo wyjechałam troszke na odludzie wiec nie bylo widac lekkiej opuchlizny ale teraz juz jest super. Z dretwieniem rak borykam sie od 2 miesiecy.Ten stan utrzrymuje mi sie przez 24godziny na dobe.Dretwieja mi rece od lokcia do opuszow palcow,przechodza mi nieprzyjemne i bolesne prady przy zginaniu palcow,nie ma mowy ze bym mogla zacisnac swobodnie piesci a w szczegolnosci rano-bol jest nie do wytrzymania w ogole nie moge zgiac palcow.W ciagu dnia delikatnie bol sie rozchodzi ale pod wieczor wraca i tak caly czas.Nie moge dluzej nic utrzymac w rekach bo zaraz mi dretwieja a w srodkowych palcach czuje mrowienie.Nie ma chwili przerwy w tym wszystkim,w nocy budze sie po kilkanascie razy bo bol i dretwienie nie daja mi spokoju.Bylam u lekarza wszystkie badania typu morfologia,OB,aso mam bardzo dobre.Lekarz dal mi skierowanie do reumatologa ale u nas w przychodni termin na grudzien i nie bardzo wierze w to ze on mi pomoze bo badania ktore robilam nie potwierdzily choroby reumatycznej.Biore tez magnez i potas jem czekolade i NIC.Nie moge sobie z tym poradzic a zdnia na dzien mam wrazenie ze ten stan sie poglebia.Stalam sie mniej sprawna i czuje sie fatalnie bo ogranicza mnie ten stan.Najgorsze sa te prady bo bola bardzo i tabletki przeciwbolowe nic nie daja.Dodam ze mam 34lata i nigdy wczesniej nic takiego nie zdarzylo sie.Prosze o pomoc! Zolty motylek, witam wszystkich !
Drugie podejście - nie ma żadnego bólu jak poprzednio!
pozdrawiam
sprobujemy, ale wszystko zalezy z ktorej strony bedzie owulacja...
Może uda mi się trochę kalorii spac.
Co mnie oceniać.
Co moge zrobic-oprócz pójścia do lekarza- niestety moge dopiero za kilka dni...Prosze o odpowiedz!!
http://metodaklepsydry.blox.pl/html
Myślę, iz to dla mnie idealna metoda ponieważ główny problem to właśnie nazbyt duża przestrzeń pomiędzy nosem a początkiem górnej wargi.
To chyba jakaś propaganda.
dzieki za pomoc ;/ |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Nie Mar 23, 2014 18:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|