|
Lausen Jon Jon Lausen
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 18:25 Temat postu: czuje sie ok duzo pije wróć mnĂłstwo pije moje nerki chyba |
|
|
Kanapy tez można tym wyczyścić. sex anonse doprowadzenie ich do porzadku to prawdziwe wyzwanie ale jakos daje sobie rade. Chodzę tam od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolona.
Dzieki Kris, ja na razie nie moge stawac na noge wiec pozostaja mi cwiczenia na lezaca badz siedzaco.
Całe 'wakacje' zlecą na zrzucaniu 8kg
Marietta Żukowska
tylko nie wiem czy to dobry pomysl..
A w tym napewno bardzo pomocna jest lewatywa.
i chce ustalic jedno zapoznałam sie ze wszystkim dostepnymi informacjami na temat L(skutki uboczne ,itd...) i z pelna swiadomoscia podjełam decyzje o zakupie i chce sie na tym topiku dzielic wszystkimi spostrzezeniami dotyczacymi stosowania i obiecuje ze jesli eksperyment sie nie powiedzie przyznam sie do tego i zrezygnuje z brania L.
- no tak ! adwokat kraków OpryskaĹ‚em wszystkie Ĺ›ciany w piwnicy.
i zmien tÄ™ stopke bo ..... Samantha Fox i Wczoraj bylam na wizycie u endorynologa mojego i przy okazji zrobil mi usg brzucha okazalo sie ze mam znowu torbiel na prawym jajniku. Moja ciotka teĹĽ miaĹ‚a usuniÄ™tÄ… tarczycÄ™ rok temu i rĂłwnieĹĽ twierdzi , ĹĽe byĹ‚ to dobry wybĂłr. portal społecznościowy
no i sprawa najwazniejsza dla mnie, emocje....nie obzeram sie, bo glodowalam, tylko bo jest mi sle, bo sie boje, bo uwazam sie za bezwartosciowa, bo to przynosi mi ulge, czy u Ciebie dzialal taki mechanizm czy nie? Zobaczysz czy Ci się spodoba, nigdy nie farbowałaś włosów to i tak będzie duża zmiana. I jest to tak samo groźne jak przyspieszone bicie serca które wynosi jedynie ok 4-5 uderzeń na minutę a jest przy LIDZIE obserwowanlne !! Dla pracujacych zaczyna sie dzien w momencie, gdy dla mnie jest juz jego koniec... mmmmmm chyba zaraz wlacze od kilku dni, chyba od okolo 4 dretwieje mi jeden palec lewej reki, ten najmniejszy. Ja byłam e ECKS Europejskie Centrum Kształcenia Stylistów na kursie i było super, fakt że dali mi potężny wycisk, alle to po to bym się nauczyła zawodu.
wychodzi na to,że to ja miałam rację.nie mam czego ci zazdrościć.te wszystkie porady są w internecie, albo w książkach.szkoda tylko ,że nie odsyłasz tych zdesperowanych kobiet do lekarza, tylko robisz im nadzieję.jeśli możesz spać spokojnie,wiedząc,że niektóre kobiety nie miały szans na wyleczenie.bo ci zaufały,to gratuluję!!!!!!!!!!!
3 minutki i koniec ;PPP
Najczesciej bole tez sygnalizuja stan zapalny pecherza moczowego/ nerek i stad to czeste sikanie.
POZDRAWIAM WSZYTKICH
Oj, ciężko!
podaje chociaĹĽ mi wstyd
Moze nie ma innej sukienki ?
I mimo ze zaczynam dopiero przygodę z brzuszkami i bieganiem z pasem widzę postępy i wam też tego życzę ; |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 18:25 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |