|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 01:43 Temat postu: Czy ktoÅ› może polecić kogoÅ› w Poznaniu, kto robi CIENKIE |
|
|
Jakie macie? seks ogłoszenia hej sÅ‚uchajce mnie uwaznie ja jestem po podstawówce i chce zostac fryzjerkÄ… co mam robic pomocy to moje marzenie
Testu nie robiÄ™, bo bez sensu.
Soczki, później warzywka i owocki - a teraz ich będzie coraz więcej
Zajrzyjcie koniecznie na Beauty for You.
Słyszałam o dekoloryzatorze ale mówią, że po nim jak schodzisz z czarnego na blond to ma sie pomarańczowe włosy.
KAŻDA KOBIETA JEST PIĘKNA.
Dziewczyny, pamiętajcie, tylko nie dr Sokalski.
http://www.bbc.co.uk/radio4/womanshour/2002_3 8_tue_01.shtml adwokat kraków cieszÄ™ siÄ™ że udaÅ‚o siÄ™ pomóc
chciała bym to zrobić w domu Witam, Chodziłam jeszcze do liceum ,ciotka jeszcze na tyle młoda że byłyśmy kumpele.Rodziła drugi raz ,no w końcu posadzili ją na fotel,chyba miała już parte skurcze,nagle personel zaczął coś się ją pytać,trochę oprzytomniała, nagle nachyla się nad nią jakaś dziewczyna, -o to pani o kurde! jak umyje włosy to daję im swobodnie wyschnąć. Witam, kochani proszę poszukać KOSTKI ARKA na dzień dzisiejszy nie ma lepszej metody - w tyle zostawia chirurgów i klamry. seks oferty
Muszę jeszcze raz wszystko przemysleć... I można odesłac, jak nie odpowiadają a jak leże na płasko na twardej podłodze bardzo boli mnie odcinek lędżwiowy kręgosłópa i krzyż.... Miał z 8cm średnicy, gróbe odnuża ! do ponczoszanek>>> ile was jest? ja pracowalam w zabce i wcale nie jest zle!!jezeli ktos jest pracowity i chce pracowac to napewno podola zadaniu łyżka pikantnego ketchupu
Za to u mnie pojawił się inny problem a właściwie wątpliwość..
zuzu to nieźle...
Poza tym wpracy nie mogekorzystać z neta, a szkoda może by mi to czasem humor poprawiło
Odnosnie zdania organizacji lekarskich to natrualnie nie pisze o przecietnych lekarzach tylko o utytulowanych lekarzach i dietetykach - ktorzy zajmuja sie tematam zywienia i wplywem diety na zdrowie
ciekawe jak by się czuła gdyby lekarz i obsługa powiedzieli jej że jak nie będzie miejsca to ją odeślą, bo to że jest stała pacjentką nie oznacza że w razie prpblemu dokupią łóżko? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 01:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|