Forum Lausen Jon Strona G³ówna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Wiec pisze moze komus sie przyda.I.jala neti tez.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pon Mar 24, 2014 05:44    Temat postu: Wiec pisze moze komus sie przyda.I.jala neti tez. Odpowiedz z cytatem

ja tam maluje na jaki mnie sie podoba...nie znam pojecia trendy czy modny bo modne moze byc dla kazdego cos innego i nie kazdemu pasowac...cos ktos powiedzial ze jest modne i zaraz wszyscy zakladaja..nawet jesli chodzi o lakier do paznokci..zalosne...maluj na jaki ci sie podoba i na jaki ci pasuje anonse erotyczne do Present-dzięki za wyczerpującą i madrą odpowiedz powiem ci tak szczerze ze na dzień dzisiejszy nie umiem podjąc decyzji zaczynam sie wachac z tym wyjazdem ,jestem odwarzna ale cos mnie powstrzymuje?jeszcze raz dzięki za inforamacje to chciałam wiedzieć.pozdrawiam
ucz sie czegos nowego, czy to w tym kierunku czy innym, nie przestawaj rozwijac swoich zdolnosci umyslowych, to sie liczy najbardziej.
zgadzam się co do doświadczeń z nauką fryzjerstwa....tez pracowałam w róznych salonach za darmo bo ani kurs ani dwuletnie technikum policealne niczego mnie nie nauczyło...obecnie 7 rok jestem fryzjerem i uczę w technikum fryzjerskim praktyki.
PS.
ZOSTAWIASZ MNIE....SAMÄ…...No trudno....
Należy dużo pić niektóre dziewczyny piszą ze im sie chce bardzo mi sie nie chce i musze o tym pamiętać.
jaka mam gwarancje ze po zdjeciu klamry nie bedzie wrastal?
Zarobki mogą być oczywiście wyższe, a wszystko zależy tylko od Ciebie.
chcę bardzo schudnąć i poprawić swoją figurę tylko nie wiem za bardzo jak się zabrać za to.
Sa rozne metody, blizn sie calkiem nie pozbedziesz ale zmniejszysz je lub poprawisz ich wyglad.

[ofc. sex anonse Nigdy nie bylam na Sycylii, musi byc pieknie, co?

Nie jedz orzechów w ciągu 2 pierwszych tygodni, zabronione są też warzywa strączkowe. Ale może w Twoim przypadku czekająca cierpliwie tak nie będzie życzę Ci tego jak z uchem była u piercerki to też mi kazała uch tzn chrząstkę smarować tribiotickiem A kolczyk jak narazie mam ładnie ... Już conajmniej od dwóch lat farbuje sobie włosy na ciemny kolor.. babylaura@interia.pl sex anonse
Preejakulat, Płyn ejakulacyjny (z łac. Ja czuję się super,a jak Ty ? Kousmine pisze: Nie wiem co powinnam jeszcze zrobić prócz tego aby zęby były bielsze? Do hebb, słuchaj ból jest bardzo indywidualną sprawą, na pewno będzie bolało. jak dla mnie totalna beznadzieja witam..dziewczynki tak poważnie...dają coś te herbatki??bez oszukaństwa klamstw...czy pijąc te herbatki coś stracić na kg mozna??i oczywiście ograniczajac jakieś tam jedzenie(co już robię)...i jaką herbatkę polecacie...i gdzie to najlepiej mozna kupic..
Anita Sokołowska
Dziś właśnie zakończyłam swój 3 dzień z A6W i powiem wam że już czuje efekty Co prawda już przed rozpoczęciem treningu z A6W byłam szczupła, ale dopiero dziś czuje swoje mięśnie brzucha !
Nie wiem jak w twoim przypadku, tam gdzie siÄ™ leczysz.
Będziemy wdzięczni za każdą podpowiedź osób, które są na miejscu.
A może lubisz być podglądana?
Praca z modelkami w od drugiego tygodnia stażu super instruktorzy.
Zakupilam orbitreka jakis miesiac temu.
Osoby, które chcą sié czegos więcej dowiedzieć to mailowo, lacznie z gościem powyżej mystoryofilizarov@wp.p l
A ja myślę że fajny byłby turkusowy albo zielony, również czerwony, pod warunkem że inne dodatki są dobrane.
moim problemem sa grube, masywne uda oraz wypukly brzuch [reszta mala- piersi pici itp].
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pon Mar 24, 2014 05:44    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona G³ówna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Lausen Jon  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!