|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:11 Temat postu: Dawno mnie nie byĹ‚o. |
|
|
Pozdrawiam i z góry dziękuję ! anonse erotyczne Wypierana jest ze swego miejsca watroba, podpierane sa nerki....
pewnie ze nie zapomne, bede tu cały czas zaglądac az do momentu kiedy z braku srodkow do zycia wyłącza mi internet a potem swiatło ale co to obchodzi tych na górze
zalepi siÄ™ i padnie jak, nie przymierzajÄ…c, mucha
1 pomidor
a i tak nie była jakos specjalnie chuda
no to rĂłznie bywa zaleĹĽy chyba od organizmu.
tego doktora, wszystkie wątki teraz będziesz nim zaśmiecać?
Witam, tydzień temu miałam górną siódemkę leczoną kanałowo bez zatruwania.
pozdrawiam ....
jestem najedzona[zupÄ…],napita[wodÄ… Z dodatkiem lyzeczki nieslodzonego soku jablkowego,]nie czuje glodu,czuje sie swietnie-tego i Wam zycze
ĹĽycie gĂłrÄ…
zobaczymy jak po drodze uznam, że już jest dobrze to przestanę zrzucać. seks oferty Pozdrawiam
Rok temu odchudzalam sie na diecie cambridge. a długo tak się nie da... ;( mam porównanie kolezanki która była zszywana w klinice i w szpitalu nfz, w klinice oczywiscie nic nie czuła, a nfz - szarpania, blizna nie do porównania. Spróbujcie spytać u chirurga, blizny można trochę ściąć, można pare w jedną zmienić itd. sex anonse
Powodzenia w decyzji... Ja lece dopiero 22.12. Może na wiosnę? przy okazji mam pytanie, wie może ktoś gdzie mogę naostrzyć swoje narzędzia w trójmieście? Czeste infekcje bakteryjne i grzybicze konczace sie zapaleniem krtani leczone antybiotykami i antymykotykami Pewnie na Wielkanoc malo kto jedzie do Polski... W firmie sami Wlosi.
choc niektore sÄ… fajne...szczegolnie zaj**iste sÄ… te zegarki......
polecam salon VIRGIN w Chmielowicach naprawdÄ™ jest super!!!
Powodzenia dla wszyskich dekoloryzatorek
bomba!!!
Skoro wchodzi tam paluszek, wchodzi penisek, to jak taka tabletka może nie wejść??
to nasze brudne jelita i robaki w naszym brzuchu powoduja wiele chorob!!!!!!!!!!!!!!!
Ja przeżywałam jeszcze gorzej niż Ty, bo straszna panikara jestem ;].
Foremniak ma koszmarne nogi |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:11 Temat postu: |
|
|
|
|