Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Kochana gdzie to jest?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 10:05    Temat postu: Kochana gdzie to jest? Odpowiedz z cytatem

ale w wannie tez bylo ciekawie portal społecznościowy Mam nadzieje ze nie bede wygladac jak debil [?]
Grall konserwy rybki pływające w oleju mają jeszcze dobre tłuszcze.
Hej dziewczyny
Ja poznałam Turka w Holandii.on mieszka tam od kilkunastu lat.
dodam ze nie smarowalam pepka zadnymi masciami ani antybiotykami.wystarczyla mi woda utleniona,rumianek,i sol z apteki.zadnego zakazenia nic wszystko ladnie sie wygoilo.Dodam iz kolczyka mialam ze srebra(zwykly srebrny banan z rozowym oczkiem),goio sie -do calkowiteg wygojenia,bez zadnych wyciekow itd -kilka miesiecy.Teraz pepek jest ladny,zdrowy no i ok 100 zl w kieszeni nie?Nie piszcie drogie panie tylko ze byl to szczyt glupoty,czy nie odpowiedzialnos.Robiac sama dziurke liczylam sie z konsekwencjami,jednak wiedzialam ze stac mnie na to zebym go sobie sama zrobilam,nie balam sie i wiedzialam ze sie uda.Gdybym wmawiala sobie ze bedzie zzle,bolalo,krzywo to napewno by mi nie wyszlo.Jesli sie na cos decydujemy musimy byc pewni ze tego chcemy,jesli sie boimy to znaczy ze nie jestesmy jeszcze na to gotowi
bylam , czytalam, spadam.
5.
Ale tak w ogole to stwierdzam, ze trzeba bedzie troche odkurzyc il tedesco bo tu jest na niego ogromne zapotrzebowanie.
Pani urzedniczka byla bardzo zdziwiona jak jej powiedzialam, ze jest inaczej

ja tez mialam mala wpadke, a raczej niespodzianke ogloszenia towarzyskie Na szczęście moje bawełniane staniki stosunkowo dobrze spłaszczają, a może rzecz w tym, że obwisły biust wygląda bardziej płasko niemalże w jakimkolwiek staniku.

Jakbyś trochę poczytała forum to dowiedziałabyś się że jestem piercerką a raczej uczę się od 4 lat i tyle razy było tołkowane na tym forum że tribiotic woda utleniona i spirytus to zło że mam czasem już dość ; 4.Daphne Loves Derby - Sun Mam pytanie zdecydowalam sie chodzic na silownie, ale nie wiem gdzie jest dobra? to wyglada nie zbyt fajn ie... Jajko - 1g wegli seks oferty
Potrzebna będzie oliwa z oliwek i dwa jajka. nieracjonalnosć i dziwaczność zachowań: Ja specjalnie ulokowałam sobie na żyrandolu ogromnego krzyżaka i wyłapuje mi komary w nocy... daliście linka naćwiczenia a nie wiecie ile czasu mniej wiecej potrzeba żeby sie odpowiednio wyrzeźbiły? x to faceci po 40 sa beznadziejni( oczywiscie zdarzaja sie wyjatki),kobiety sa ok raqun chyba piszesz wlasnie o facetach???? takze koszta sa nie drogie, lecz lepiej sobie zaoszczedzic i zrobic samemu, lub, aby zrobiono tą dziurke przez wasza kumpele
Ja do niej :
Bez leczenia za kilka lat cukrzyca.
Na klawiaturze piszę z wyprostowanymi sztywnymi rękoma Pierwsze dwa dni bolało dosyć mocno, pomimo proszków przeciwbólowych piekło i szczypało.
Moniko_M, słuszna decyzja.
po 3 tabletkach mi nie było względnie nic ale po wczorajszej 6 dałam sobie spokój ( a miałam w sumie przyjąć 20;]):
tylko BMR mi wyszlo
swietne sa nowe maseczki w postaci chustki na twarz z serii SPA.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 10:05    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: