|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 10:30 Temat postu: klopoty z jedzieniem, piciem...nawet spokojnie jezykiem rusz |
|
|
WyszyĹ„skiego, ale ktĂłry numer nie pamietam. adwokat kraków nieumialem znaleść 2giej kliniki dziĹ› zrobiĹ‚em format komputera i wyczyĹ›ciĹ‚o szukam i nieumiem znaleść.ale znalazlem inna kliniki i nie zniechÄ™caj siÄ™.
Muszę już spadać, idę do fryzjera.
Glenn Medeiros - Nothing's gonna change my love for you
-Taki moj kolega, co chce mnie z Michałem zeswtac,
No-to mniej więcej tyle.Czy to sie mieści w 20g.
Kto dal kosciolowi prawo zmieniania slowa Bozego?
Nie wiem czego siÄ™ bać, wrÄ™cz przeciwnie, byĹ‚am bardzo zaskoczona i zadowolona, ĹĽe moĹĽna tak normalnie i na luzie, bez skrÄ™powania rozmawiać z (jakby by nie byĹ‚o) obcym czĹ‚owiekiem, facetem, tym bardziej, ĹĽe jeszcze kilka minut temu trzymaĹ‚ paluchy w ...., baĹ‚am siÄ™, ĹĽe bÄ™dÄ™ siÄ™ wstydziĹ‚a spojrzeć mu w oczy a tu niespodzianka. seks ogłoszenia Pomóżcie
ja w zeszlym roku za pol roku placilam 140 euro i wydawalo mi sie to dosc uczciwe, zwazywszy, iz moglam uzywac sobie do woli Zwracam honor. Witam , Partnerka jest jak snieta ryba... I chyba najlepiej byłoby powiedzeć lekarzowi, pomogłoby to w postawieniu trafnej diagnozy. seks oferty
Agnes84 -jesli mozesz daj namiary na sprzedawce Kurcze Julii przepraszam ,ze zapytam(przepraszam ,ze nie czytalam wszystkich twoich wypowiedzi)ale dlaczego po tylu latach i ze znajomoscia jezyka nie pracujesz?Pytam dlatego,ze jestem w podobnej sytuacji i ja nie chcialabym zostac w domu na dluzej niz pol roku ,gora rok. Może więc po tygodniu na atkinsie coś ruszy.Nie mam zamiaru sie wykończyć-jeśli coś będzie nie tak,to przerywam dietę. WADER - COLD DEMONS Polecam pierogi ze szpinakiem i Fetą!!!! @chce kotka wierzysz w prawo przyciągania? Za bardzo sie nie przejmuj paskami czasami pokazuja gleboka ketoze w sytuacji gdy ludzie pija za malo wody.Staraj sie byc gdzies posrodku i powinno byc dobrze
witam wszystkich !!
Naprawde chcialbym wiedziec jaki jest tego tytul .
Dziewczyna w polsce jest i zalezy mi na niej ,bo prowadzimy juz prawie 3 lata zwiazek na odleglosc -a nie jest to za dobre .
Ja na początku też robiłem z wody i z soku z cytryny a potem spróbowałem innych.
ale nie panikuj polewaj tego strupka spirytusem i wacikiem pocieraj wtedy on powienien sam odejsc..
zastanawiałam się na co was skusić?
Co pół roku to dobry czas, ale zasadniczo wtedy kiedy trzeba.
MNIEJ INTELIGENTNI?!
To zaleĹĽy pewnie od typu sylwetki.
przepraszam za ortografie....jeśli to było bardziej istotne od samego faktu tego postu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 10:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |