Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

hej dziewczatka,, nie wiedzialam,ze az tyle nas cierpi z teg

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Mar 25, 2014 11:23    Temat postu: hej dziewczatka,, nie wiedzialam,ze az tyle nas cierpi z teg Odpowiedz z cytatem

Kochane czy Wam równiez rakie głupie myśli przychodzą do głowy...? adwokat kraków Niestety w większości salonach jest tak, że najpierw biorą pod kran a potem zastanawiają sie co robić z włosami (trudno z mokrą głową zrezygnować z usługi i ścinać trzeba). Pani doktor przepisała mi gynalgin , polseptol pimafucin do pochwowo na zmianę oraz flumycol w kapsułkach do łykania oraz krem travogen do smarowania.Chciałam zapyta czy któraś z was też miała taką mieszankę?
załatw go
siena ale klapa pojechałem na zdjęcie aparatu .
dawno mnie nie było
BYŁ WSPANIAŁY
są z sobą złączone

kasi kowalskiej- Ola ogloszenia towarzyskie Witam!Ja tak znowu z doskoku zaczełam 16 dzień z meridia 15 i sie juz nie waże bo szlak mnie trafi jak waga bedzie stała,ale ostatnio cos pochrzaniłam z moim menu.Tzn.w dzien zapomoinam jesc a czasem wieczorkim wrabie talerz zupy albo coś,i jestem uzależniona od suchrków dla diabetyków wiec czasem skusze sie na kilka i mocze je w herbie jak ciach i sie zajadam.A potem troche mam wyrzuty sumienia.I zaczynam czuc głód znaczy mój organizm.Poza tym zadnych ubocznych dolegliwości chyba ze dolegliwościa można nazwac takie dziwne zjawisko tj.

Zapraszamy na naszą http://mondayacademy.eu/ po drugie producent na stronie M znalazłam taką nazwe Kunming Lingcao Biotechnology Co. I jest mniejsze ryzyko uzależnienia. *żel na naturalnej płytce paznokcia Moze cos przegapilam ale mysle,ze wystarczy. portal społecznościowy
A ja się malowalam sama. maly i odpowiedni do mojej twarzy i figury Z góry dziękuję za odpowiedź. Jak wybrać dobrego specjalistę i nie dać się oszukać? Elektrochemie-Shall (clubbasse remix 2002) Witajcie drogie kobietki. Mam nadzieję że uda nam się wytrwać i rozprawić z krągłościami
Ja miałam prolaktynę 14 razy wyższą , miałam owulacje, żadnych objawów podwyższonej prolaktyny, regularne miesiączki ale w ciążę nie mogłam zajść, i u ciebie moja droga jest to samo.
Mucha ładniejsza niz Cichopek
Jestem po dekoloryzacji u dobrego fryzjera - cena:
moze poda ktos jeszcze jakies fajne kawalki ?
dodam ze robilam 2 testy ciazowe pierwszy wieczorem(bo nie moglam sie doczekac) , drugi z samego rana i wyszedl takze negatywnie...
po niecalym pol roku wszystko sie naprawilo i bylo Ok..
Ja czuję się super,a jak Ty ?
Witam raz jeszcze,
Trzeba sie cieszyc z tego, co sie ma !!!
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Mar 25, 2014 11:23    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!