|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 11:23 Temat postu: hej dziewczatka,, nie wiedzialam,ze az tyle nas cierpi z teg |
|
|
Kochane czy Wam równiez rakie głupie myśli przychodzą do głowy...? adwokat kraków Niestety w większości salonach jest tak, że najpierw biorą pod kran a potem zastanawiają sie co robić z włosami (trudno z mokrą głową zrezygnować z usługi i ścinać trzeba). Pani doktor przepisała mi gynalgin , polseptol pimafucin do pochwowo na zmianę oraz flumycol w kapsułkach do łykania oraz krem travogen do smarowania.Chciałam zapyta czy któraś z was też miała taką mieszankę?
załatw go
siena ale klapa pojechałem na zdjęcie aparatu .
dawno mnie nie było
BYŁ WSPANIAŁY
są z sobą złączone
kasi kowalskiej- Ola ogloszenia towarzyskie Witam!Ja tak znowu z doskoku zaczełam 16 dzień z meridia 15 i sie juz nie waże bo szlak mnie trafi jak waga bedzie stała,ale ostatnio cos pochrzaniłam z moim menu.Tzn.w dzien zapomoinam jesc a czasem wieczorkim wrabie talerz zupy albo coś,i jestem uzależniona od suchrków dla diabetyków wiec czasem skusze sie na kilka i mocze je w herbie jak ciach i sie zajadam.A potem troche mam wyrzuty sumienia.I zaczynam czuc głód znaczy mój organizm.Poza tym zadnych ubocznych dolegliwości chyba ze dolegliwościa można nazwac takie dziwne zjawisko tj.
Zapraszamy na naszą http://mondayacademy.eu/ po drugie producent na stronie M znalazłam taką nazwe Kunming Lingcao Biotechnology Co. I jest mniejsze ryzyko uzależnienia. *żel na naturalnej płytce paznokcia Moze cos przegapilam ale mysle,ze wystarczy. portal społecznościowy
A ja się malowalam sama. maly i odpowiedni do mojej twarzy i figury Z góry dziękuję za odpowiedź. Jak wybrać dobrego specjalistę i nie dać się oszukać? Elektrochemie-Shall (clubbasse remix 2002) Witajcie drogie kobietki. Mam nadzieję że uda nam się wytrwać i rozprawić z krągłościami
Ja miałam prolaktynę 14 razy wyższą , miałam owulacje, żadnych objawów podwyższonej prolaktyny, regularne miesiączki ale w ciążę nie mogłam zajść, i u ciebie moja droga jest to samo.
Mucha ładniejsza niz Cichopek
Jestem po dekoloryzacji u dobrego fryzjera - cena:
moze poda ktos jeszcze jakies fajne kawalki ?
dodam ze robilam 2 testy ciazowe pierwszy wieczorem(bo nie moglam sie doczekac) , drugi z samego rana i wyszedl takze negatywnie...
po niecalym pol roku wszystko sie naprawilo i bylo Ok..
Ja czuję się super,a jak Ty ?
Witam raz jeszcze,
Trzeba sie cieszyc z tego, co sie ma !!! |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 11:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|