Forum Lausen Jon Strona Główna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

sam seks trwa 15 minut.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 26, 2014 00:24    Temat postu: sam seks trwa 15 minut. Odpowiedz z cytatem

toksoplazmoza oczna. sex anonse Do Sprzedam fajne ciuszki:
Zaczęłam oczyszczanie organizmu, ale...
wiec biore sie ostro do roboty !!!
włosy kecone są suuuper ale mają też czasem swoje złe strony..;P pozdrawiam wszystkich kędziorków;P!!!!
przeciez tutejsi eksperci i znawcy tematu, w szczegolnosci panowie, nie moga sie mylic.
Lewatywa jest wybawieniem dla mnie i moich nietypowych jelit.
ale wlasnie o to chodzi ze zeby mi same wyschly to trzeba z 2 godz, poltorej najmniej..

ziarnina nie ziarniak sorka sex anonse a trzeba sobie zdawac sprawe z tego, ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma......

Wychodzi więc na to, że spotkamy się w większości pewnie najdalej przy recepcji, bo jak przyjedziemy to pewnie nam powiedzą że brak miejsc ( a juz tu nas mało nie jest z podobnym terminem). Powiem Ci, że ja duży ból potrafie wytrzymać - ale niestety tego nie dźwignęłam i nie obyło się bez połykania specyfików. Może napisz mi swój nr gg, albo mail? Nie wiem za co, bo sie nie zapytałam (taki charakter, że sie wstydze). W większości przypadków to tylko pomaga na krótki czas a w dodatku jest bolesne. seks oferty
Nie trać nadziei bo tak nie można....uda sie tylko musisz próbować.... i powiem szczerze, że przeszły torture. Za pare lat będziecie mieć problemy z organizmem. Jestem mega zadowolona, mam gładką skórę, pozbyłam się delikatnych zmarszczek mimicznych, które miałam, jakichś przebarwień, plam, zniknęło mi pęknięte naczynko, które miałam po okiem i żadnym kremem nie mogłam go zwalczyć, zniknęły też nierówności w kolorycie buzi. ile kosztuje sznur? Particia.,.. Musisz trzymać się wody, niesłodzonej herbaty, czarnej kawy, niesłodzonych soków owocowych, soku żurawinowego i odtłuszczonego mleka.
opier** sie od niej!!!
Ja takich ludzi nie spotykam, nie wciskaj mi proszÄ™ kitĂłw.
CO PANI ROBI !!
Moja po ostatnich dniach wczoraj i dziś odsypia, a więc ja też.
Jak znieczulenie przejdzie, to palec boli.
Jak ktoś ma ochote niech płaci.
I ostatnia rada - z tego co wiem, duzo pracy w tym momencie jest w okolicach dzielnicy Angel, Stoke Newington i ogolnie bardziej na polnocy.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 26, 2014 00:24    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Główna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: