|
Lausen Jon Jon Lausen
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1166 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 00:24 Temat postu: sam seks trwa 15 minut. |
|
|
toksoplazmoza oczna. sex anonse Do Sprzedam fajne ciuszki:
Zaczęłam oczyszczanie organizmu, ale...
wiec biore sie ostro do roboty !!!
włosy kecone są suuuper ale mają też czasem swoje złe strony..;P pozdrawiam wszystkich kędziorków;P!!!!
przeciez tutejsi eksperci i znawcy tematu, w szczegolnosci panowie, nie moga sie mylic.
Lewatywa jest wybawieniem dla mnie i moich nietypowych jelit.
ale wlasnie o to chodzi ze zeby mi same wyschly to trzeba z 2 godz, poltorej najmniej..
ziarnina nie ziarniak sorka sex anonse a trzeba sobie zdawac sprawe z tego, ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma......
Wychodzi więc na to, że spotkamy się w większości pewnie najdalej przy recepcji, bo jak przyjedziemy to pewnie nam powiedzą że brak miejsc ( a juz tu nas mało nie jest z podobnym terminem). Powiem Ci, że ja duży ból potrafie wytrzymać - ale niestety tego nie dźwignęłam i nie obyło się bez połykania specyfików. Może napisz mi swój nr gg, albo mail? Nie wiem za co, bo sie nie zapytałam (taki charakter, że sie wstydze). W większości przypadków to tylko pomaga na krótki czas a w dodatku jest bolesne. seks oferty
Nie trać nadziei bo tak nie można....uda sie tylko musisz próbować.... i powiem szczerze, że przeszły torture. Za pare lat będziecie mieć problemy z organizmem. Jestem mega zadowolona, mam gładką skórę, pozbyłam się delikatnych zmarszczek mimicznych, które miałam, jakichś przebarwień, plam, zniknęło mi pęknięte naczynko, które miałam po okiem i żadnym kremem nie mogłam go zwalczyć, zniknęły też nierówności w kolorycie buzi. ile kosztuje sznur? Particia.,.. Musisz trzymać się wody, niesłodzonej herbaty, czarnej kawy, niesłodzonych soków owocowych, soku żurawinowego i odtłuszczonego mleka.
opier** sie od niej!!!
Ja takich ludzi nie spotykam, nie wciskaj mi proszÄ™ kitĂłw.
CO PANI ROBI !!
Moja po ostatnich dniach wczoraj i dziś odsypia, a więc ja też.
Jak znieczulenie przejdzie, to palec boli.
Jak ktoś ma ochote niech płaci.
I ostatnia rada - z tego co wiem, duzo pracy w tym momencie jest w okolicach dzielnicy Angel, Stoke Newington i ogolnie bardziej na polnocy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 00:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |