Forum Lausen Jon Strona Gwna Lausen Jon
Jon Lausen

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Z Tomkiem musiałam iść na zwolnienie, ze względu na plam

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Mar 25, 2014 23:54    Temat postu: Z Tomkiem musiałam iść na zwolnienie, ze względu na plam Odpowiedz z cytatem

Mój mały szaleje calą noc, a cały dzień śpi, tylko czasem się przeciagnie przywalając mi gdzieś w żebra. anonse erotyczne Mam kumpla który potrafi przez cztery godziny i gdybym miał wymagającą partnerkę, to postawiłbym mu butelkę wódki i wysłałbym swoją niewyżytą kobitę do niego, a on zrobiłby swoje i wszyscy byliby zadowoleni. przepisała mi też lek myolastan, ale nic nie działa za bardzo.
Błagam pomóżcie :!
PYTAŁAM, TO POWIEDZIAŁ NA INTERNECIE JEST MNÓSTWO ZDJĘĆ
Może ktos jeszcze cos powie ze swojego doświadczenia?
Nie mogę spać, w ciągu dnia nie mogę normalnie funkcjonować, denerwują mnie dzieci że czegoś ode mnie chcą.
zaczynam się cieszyć, że to już poza mną!
Jak to zmyłam to dosłownie oniemiałam!
Rozkręcamy?
Spróbuj traktować Ksiedza jako kolege, przyjaciela.
niech sobie są..

na drugi dzień wziełam drugą L, chociaz potem tego żałowałam, bo moglam juz sobie odpuścić po takim pijaństwie. sex anonse Można tak?

Miałam już obcinane część paznokcia ta co mi wrasta trzy razy u chirurga. Na drugi dzień wszystkie byłyśmy sprawne. Pozdrawia (znowu gruba) Dulka A ja polecam zespół AdamsBand,jeśli chodzi o Śląsk,oni grają w Katowicach i okolicach.Repertuar można z nimi ustalić,są świetne zabawy,a muzyka naprawde spoko.Śpiewa dziewczyna i taki pan Co do ceny to można się z nimi dogadać Polecam. trupów oczywiście seks ogłoszenia
wielkość biustu to przede wszystkim warunkowana genetycznie wielkosć gruczołu laktacyjnego, stad choćby szczupłe dziewczyny z biustem d. Pozostałe 10% ląduje w sloiku-dodam ze mam paniczny lęk także już pare sloikow poszło. Ja nie mogłam się nim w szpitalu zajmować, bo nawet nie miałam siły się podnieść. Rewelacja, mówię Wam.... ja kupiłam dzis super kurtke na wiosne w Levis-ie. Dziewczyny a co sądzicie o doktorze Karmowskim? Black - Wonderful life
ja bylam w ubieglym miesiacu po raz pierwszy...bylam po pigulki antykoncepcyjne
na odreagowanie.
Ja nwet nie boję się ukąszenia pająka, boję się ich samych.
Sar & Real McCoy - Another Night
Mam 1,60 wzrostu i obecnie waże 63kg.
ja robiłam kolczyka 2 dni przed sylwestrem a dzisaij już zmieniałam i wszedł gładko, ale to zależy od człowieka.
mialyscie kiedys takie cos od tamponow?
delikatnych i kobiecech, idealistycznie nastawionych i uczuciowych - czyli totalnego przeciwieństwa psychologicznego kobiet w wieku 40-50 lat, które są zmaskulinizowane, agresywne, wyprane z uczuć i zainteresowań, myślących tylko o kasie i orgazmie.
grapka ooo nie za ciekwaiwe to wyglada ale jak sie to nosi to noga boli alejak bedzie trzeba to nosic to bede musial to moze w koncu bede mogl normalnie chodzic i nie noisic juz tej wkladki
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Mar 25, 2014 23:54    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Lausen Jon Strona Gwna -> esalpienoz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Lausen Jon  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!